News

Mesajul ciudat prin care Volodimir Zelenski a pus capăt crizei ostaticilor din Ucraina! A fost obligat să îl transmită

22.07.2020 | 14:21
Mesajul ciudat prin care Volodimir Zelenski a pus capat crizei ostaticilor din Ucraina A fost obligat sa il transmita
ADVERTISEMENT

Criza ostaticilor din Ucraina s-a încheiat după ce președintele Volodimir Zelenski s-a conformat solicitării cel puțin bizare venite din partea atacatorului și a reușit să elibereze cele 10 persoane luate prizoniere. Pentru a-i lăsa să plece teferi și nevătămați, bărbatul i-a cerut șefului statului să-i îndemne pe cetățeni să urmărească filmul documentar „Earthlings”.

Realizat în 2205, acesta își propune să ilustreze cu ajutorul vocii inconfundabile a actorului Joaquin Phoenix gradul absolut de dependenţă al umanităţii faţă de animale, precum și lipsa noastra completă de respect pentru aceşti aşa-numiţi „furnizori neumani”.

ADVERTISEMENT

Producția prezintă în imagini surprinse cu camera ascunsă şi înregistrări audio  practicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazează în întregime pe animale pentru profit. Neavând de ales, Zelenski a promovat pelicula cu pricina până la eliberarea ostaticilor, ca mai apoi să șteargă respectivul videoclip de pe pagina sa de Facebook.

Președintele Ucrainei a pus capăt crizei ostaticilor. Toate persoanele capturate au fost eliberate

La scurt timp după publicarea filmulețului, toți cei 10 prizonieri au fost eliberați și nu prezintă urme de violență. Cât despre Maksym Kryvosh, autorul atacului, acesta a fost încătușat și se află în custodia poliției.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a eliberat mai întâi 3 dintre cei 13 ostatici după o discuție cu președintele Zelenski, în vreme ce restul s-au văzut nevoiți să aștepte ca bizara sa revendicare să fie îndeplinită. Clipul a dispărut de pe rețelele de socializare imediat ce toate persoanele au fost eliberate.

A atacat și a luat ostatice 13 persoane într-un autobuz din nordul Ucrainei

Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un autobuz, în nordul Ucrainei, marți după-amiaza. Bărbatul care i-a sechestrat le-a transmis forțelor de ordine că este înarmat și are asupra sa explozibili. Potrivit presei locale, înainte de a recurge la acest gest, atacatorul a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care își exprima nemulțumirea față de sistemul public.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise dispozitive importante formate din forțe de ordine și geniști. Zona a fost complet închisă, iar oamenii din Luțk, localitatea în care s-a produs incidentul, au fost avertizați să evite zona respectivă.

Tags: