Stiri sportive

Mesajul clar al lui Mircea Lucescu: „Hagi e salvatorul fotbalului românesc. Trebuie să ne închinăm la el”

05.02.2019 | 12:59
Mesajul clar al lui Mircea Lucescu Hagi e salvatorul fotbalului romanesc Trebuie sa ne inchinam la el
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a acordat un interviu-eveniment în exclusivitate pentru FANATIK. Cel mai mare antrenor român s-a implicat și în conflictul de la distanță dintre Ladislau Boloni și Gheorghe Hagi.

Boloni a declarat recent că Hagi nu a făcut mari performanțe pentru fotbalul românesc, declarație prin care a surprins pe toată lumea. Lucescu are o cu totul altă opinie despre Hagi, la adresa căruia a vorbit în termeni laudativi.

ADVERTISEMENT

Mesajul clar al lui Mircea Lucescu

Astfel, actualul selecționer al Turciei consideră că Gheorghe Hagi poate primi titulatura de „salvator al fotbalului românesc” dacă în următorii ani și naționala mare se va califica la turneele finale, așa cum a reușit naționala de tineret.

Lucescu a comparat ceea ce face Hagi în prezent cu performanțele reușite de el în 1984, atunci când a pus bazele unei generații de excepție. Totodată, Lucescu a dezvăluit că Ladislau Boloni este genul de persoană cu care nu poți lucra deloc ușor.

ADVERTISEMENT

„Dacă această generație are rezultate la Euro și mai departe, atuncea da, putem să spunem că Hagi e salvatorul fotbalului românesc. Poate face ce am făcut eu în ’84. Eu în ’84 am schimbat total! 

În loc să zicem mersi că avem așa ceva! O Halep, un Hagi… Să ne închinăm la astfel de oameni! Nu poți, n-ai cum să fii rău… Bine, Bölöni e un tip special, vorbeam și cu cei de la Antwerp, „Da, este foarte muncitor, foarte dedicat, dar e atât de greu de lucrat cu el”… Spuneau că e ceva incredibil de dificil… Vrea să iasă în față pe negativ. El și Rednic sunt la fel, ies pe partea negativă în față, nu pe partea pozitivă” – a spus Mircea Lucescu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT