Life

Mesajul cu care Andreea Mantea a emoționat-o pe Bianca Comănici. Fosta câștigătoare Puterea dragostei a împlinit 23 de ani

Bianca Comănici a împlinit 23 de ani pe 14 iulie, iar una din persoanele care s-a gândit s-o impresioneze cu un mesaj din suflet a fost prezentatoarea Andreea Mantea.
15.07.2022 | 12:19
Mesajul cu care Andreea Mantea a emotionato pe Bianca Comanici Fosta castigatoare Puterea dragostei a implinit 23 de ani
Bianca Comănici, felicitată de ziua ei de Andreea Mantea. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a fost sărbătorită de colegii ei de la Kanal D, iar una din persoanele care a ținut să îi adreseze câteva cuvinte frumoase a fost Andreea Mantea, ex-prexentatoarea Puterea dragostei.

Andreea Mantea, mesaj pentru Bianca Comănici de la Puterea dragostei

Bianca și Andreea au creat o legătură strânsă în urma primelor două sezoane ale reality-show-ului filmat în Turcia, câștigate de Comănici. Cele două frumoase brunete au rămas prietene, iar Mantea a fost pentru Bianca o soră, o prietenă care a fost alături de ea în fiecare etapă plăcută, dar mai ales în etapele neplăcute ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

Bianca s-a deschis de fiecare dată în fața prezentatoarei „Casa iubirii”, iar Andreea a știut mereu ce să îi spună pentru a ține capul sus.

Unul din cele mai dificile episoade din viața Biancăi a fost despărțirea de Livian Pop, cel alături de care a câștigat a doua ediție Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

„Să crezi în tine, pentru că poți!”

Ieri, de ziua ei, Bianca a primit din nou încurajări de la Andreea și s-a emoționat destul de tare. Vedeta Kanal D i-a transmis tinerei să nu renunțe niciodată să zâmbească, să își pună multe dorințe și să fie așa cum o cunoaște toată lumea.

„Sper c-ai avut o zi la fel de frumoasă ca tine. Sper să ai o zi superbă, să zâmbești în continuare și să-ți pui cât mai multe dorințe. De ziua noastră, ne punem cât mai multe dorințe.

ADVERTISEMENT

Ne imaginăm lucruri frumoase și încercăm să credem în ele. Să crezi în iubirea lui Dumnezeu față de tine, în familie, în apropiați. Să crezi în tine, pentru că poți!”, i-a spus Andreea Mantea Biancăi, la Wownews.

„Mulțumesc din suflet, Andreea, ești minunată! M-a emoționat. Dacă era live, cred că plângeam. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în viața asta. Mă impulsionează să merg mai departe”, a fost reacția Biancăi.

ADVERTISEMENT