News

Mesajul cutremurător al adjunctului IPJ Olt, după ce fiul său și-a pierdut viața într-un cumplit accident

05.12.2020 | 15:49
Mesajul cutremurator al adjunctului IPJ Olt dupa ce fiul sau sia pierdut viata intrun cumplit accident
ADVERTISEMENT

Comisarul-şef Cristinel Rădoi, adjunctul IPJ Olt, a postat un mesaj cutremurător, după ce fiul său, sportivul Marius Rădoi, a decedat într-un grav accident rutier.

Tânărul sportiv a fost scos din mașină chiar de către tatăl său, adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, care a ajuns primul la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Marius Rădoi era sportiv de performanță, multiplu campion naţional şi balcanic la tenis de masă în perioada junioratului.

Neadaptarea vitezei la carosabilul umed i-a adus sfârșitul

Marius Rădoi, în vârstă de doar de 19 ani, era singur în maşină, iar într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul autovehiculului, lovind un cap de pod. Tânărul sportiv a fost găsit inconştient. El a fost scos din maşină chiar de către tatăl său, care se afla într-o misiune şi care a ajuns primul la locul accidentului, împreună cu şeful Serviciului Rutier Olt.

ADVERTISEMENT

Eforturile echipajelor de prim ajutor şi ulterior ale medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina nu au dat rezultat. S-a încercat resuscitarea sa aproape două ore, însă Marius Rădoi nu a mai putut fi salvat.

Accidentul a avut loc pe drumul european E574, în dreptul localităţii Negreni.

“Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit”

După înmormântare tatăl sportivului a postat pe contul de Facebook al tânărului un mesaj cutremurător prin care le mulţumeşte celor care i-au fost alături şi mărturiseşte că abia acum și-a dat seama cât de iubit de către cei din jur a fost fiul său.

ADVERTISEMENT

„Bună ziua oameni frumoşi!!!
Sunt tatăl lui Marius!
Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!!
Nu există cuvinte de preţuire pentru Dumneavoastră, oameni frumoşi, cei care l-aţi cunoscut, aţi fost alături de copilul meu în timpul vieţii, dar şi pentru ultima oară!!!
Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!!
Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!!
Doamne, Dumnezeule mare, te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat, iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!!
Doamne, Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui!!!
Doamne, odihneşte-l în pace şi linişte, până voi ajunge şi eu…“, este mesajul comisarului-şef Cristinel Rădoi, citat de Adevărul.

Tânărul sportiv practica tenisul de masă de performanţă de 13 ani, fiind legitimat la un club din Focşani.

ADVERTISEMENT