Life

Mesajul cutremurător al soțului Ancăi Molnar, după moartea tinerei: “Sunt convins că..”

Soțul Ancăi Molnar, mesaj emoționant în memoria makeup artistei. Răpus de durere, Claudiu Molnar abia și-a găsit cuvintele.
12.06.2024 | 09:12
Mesajul cutremurator al sotului Ancai Molnar dupa moartea tinerei Sunt convins ca
Soțul Ancăi Molnar, mesaj emoționant în memoria makeup artistei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cunoscuta makeup artistă Anca Molnar s-a stins din viață pe 11 iunie. Aceasta s-a luptat luni bune cu o boală necruțătoare. Soțul ei este profund îndurerat și abia și-a găsit puterea de a transmite un mesaj emoționant în memoria Ancăi.

Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani

Anca Molnar a fost una dintre cele mai cunoscute makeup artiste din România. Pe mâna ei s-au lăsat mai multe vedete de la noi, iar ceea ce făcea aceasta era adevărată artă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Anca Molnar s-a stins din viață mult prea devreme. Makeup artista avea 35 de ani și era mereu cu zâmbetul pe buze. Însă, în spatele optimismului său, Anca s-a luptat cu o boală necruțătoare.

Anca Molnar a fost diagnosticată cu o boală gravă care nu se putea trata în România. Makeup artista a fost supusă unei intervenții în Turcia și părea că boală a intrat în remisie.

ADVERTISEMENT

După prima intervenție, Anca Molnar a revenit în Turcia, unde a fost operată pe creier pentru extirparea tumorii. Speranțele de vindecare au fost unele mari, dar, din păcate, după câteva luni, Anca Molnar s-a stins din viață.

Soțul Ancăi Molnar, mesaj emoționat în memoria makeup artistei

Moartea Ancăi Molnar a picat ca un trăznet asupra familiei, dar și a celor care au cunoscut-o. Soțul ei, Claudiu Molnar este răpus de durere și nu poate accepta ideea că sufletul lui pereche nu mai este lângă el.

ADVERTISEMENT

Cu un gol imens în suflet, acesta abia și-a găsit cuvintele pentru a transmite un mesaj în memoria Ancăi Molnar. Claudiu Molnar și-a transpus cele mai sincere gânduri, iar vorbele sale i-au emoționat profund pe cei din online.

”Sunt convins că ne vom reîntâlni în altă viață și, dacă nu există altă viață, să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris acesta în mediul online.

ADVERTISEMENT

Anca Molnar nu a vrut să plece din această lume fără a lăsa un mesaj tuturor. Makeup artista parcă a prezis finalul, așa că a lăsat câteva vorbe pentru toți cei care au cunoscut-o. Mesajul ei sfâșietor a fost transmis chiar de către soțul său.

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața. Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, a fost ultimul mesaj al Ancăi.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”