Sport

Mesajul de adio al lui Edi Iordănescu pentru CFR Cluj: „Nu plec pentru bani! Nu am acord dat în altă parte”

Edi Iordănescu a postat pe contul de Facebook un mesaj de adio pentru CFR Cluj.
01.06.2021 | 20:56
Mesajul de adio al lui Edi Iordanescu pentru CFR Cluj Nu plec pentru bani Nu am acord dat in alta parte
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al campioanei României a ținut să le mulțumească suporterilor și jucătorilor pentru implicarea avută, menționând că nu a venit la echipă pentru bani și nu pleacă de la formația din „Gruia” pentru bani.

Edi Iordănescu a continuat și a spus că a refuzat orice contact pe care l-a avut în timpul mandatului său la CFR, clujenii fiind pe primul plan al tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Mesajul de adio postat de Edi Iordănescu pentru CFR Cluj

Edi Iordănescu a postat un mesaj de adio pentru CFR Cluj pe contul său de Facebook: „Contractul meu cu Cfr se termină oficial în câteva zile și doresc să mulțumesc din suflet echipei, băieții au fost speciali și mă bucur că am reușit această performanță extraordinară împreună.

Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te atașezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulțumesc președintelui care a crezut necondiționat în mine și a fost mereu un factor major de echilibru, patronului care știu ce eforturi face pentru echipă și cât suflet pune și intregii conduceri”.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Edi Iordănescu, FANATIK vă dezvăluie 5 antrenori de pe listele șefilor lui CFR Cluj, iar unul dintre cei cinci urmează să fie ales în zilele următoare.

„Mulțumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc și pentru dragostea lor pentru echipă și nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical și tuturor celor implicați în activitatea zilnică a echipei !! Sunt mândru că am reprezentat Clujul și clujenii !! HAI CFR CAMPIOANA ROMÂNIEI !!”, a mai scris Edi Iordănescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu am venit pentru bani la CFR, nu plec pentru bani!”

Edi Iordănescu a continuat și a explicat că nu s-a gândit deloc la bani nici când a venit la CFR Cluj și nici acum când pleacă de la campioana României.

„P.S.- Nu am venit pentru bani la CFR și nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte și nu știu ce o să-mi ofere viitorul.

ADVERTISEMENT

Am refuzat orice fel de contact până în acest moment și prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viata, chiar dacă există o dorință comună, există riscul să nu gasești calea comună!”, a mai scris Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu în iarnă la CFR Cluj, iar tehnicianul a reușit să readucă echipa în lupta la titlu, iar la finalul sezonului i-a adus formației din „Gruia” al patrulea titlu consecutiv de campioană.

Titlul din Liga 1 este primul câștigat de Edi Iordănescu în cariera de antrenor, care mai are în palmare două Supercupe ale României (2019 și 2021).

  • 42 de ani este vârsta lui Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT