Fotbal international

Mesajul de iubire al Antonellei pentru Lionel Messi! Soția argentinianului și-a emoționat până și fanii

24.06.2020 | 18:43
Mesajul de iubire al Antonellei pentru Lionel Messi Sotia argentinianului sia emotionat pana si fanii
ADVERTISEMENT

Lionel Messi împlinește astăzi, 24 iunie, 33 de ani și a primit numeroase mesaje de felicitări.

Printre multitudinea de mesaje, starul argentinian a fost felicitat și de soția sa Antonella, care i-a scris câteva rânduri emoționante.

Până și urmăritorii Antonellei de pe Instagram au fost emoționați de mesajul transmis.

Mesajul Antonellei de ziua lui Lionel Messi

Antonella, soția lui Lionel Messi, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani a starului Barcelonei.

ADVERTISEMENT

„Felicitări, iubirea vieții mele. Vom sărbători astăzi, mâine și întotdeauna. Mulțumesc pentru tot și te iubesc!”, a fost mesajul Antonellei, la care fanii au reacționat imediat, postarea primind peste 1.000.000 de like-uri în mai puțin de patru ore.

Mesajul soției lui Lionel Messi de ziua sa. Sursă foto; Instagram
Mesajul soției lui Lionel Messi de ziua sa. Sursă foto; Instagram

Messi și-a făcut cadou un assist

Lionel Messi și-a făcut cadou un assist în ultimul meci jucat de Barcelona, contra lui Athletic Bilbao. Starul argentinian l-a servit ideal pe Ivan Rakitic, care a marcat unicul gol al duelului cu formația bască.

ADVERTISEMENT

Astfel, Messi a ajuns la 19 pase decisive în acest sezon, având și 26 de goluri în toate competițiile pentru Barcelona, care se duelează cu Real Madrid pentru titlul din La Liga.

Între timp, Lionel Messi a pus ochii pe un nou stabiliment, este vorba despre hotelul „Himalaia” din Val d’Aran. De trei ani starul argentinian „vâna” acest hotel, pe care este foarte aproape să pună mâna.

ADVERTISEMENT

Hotelul are 110 camere cu o panoramă superbă spre pârtiile de schi, fiind o destinație celebră pentru practicanții sporturilor de iarnă.

Preşedintele Barcelonei, Josep Bartomeu, va începe luna viitoare negocierile pentru noul contract al starului echipei catalane, argentinianul Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Actualul contract al jucătorului care a câştigat cele mai multe trofee Balonul de Aur din istorie, şase la număr, va expira în vara anului 2021 şi Josep Bartomeu este gata să îi ofere lui Messi o nouă înţelegere, chiar dacă peste un an vedeta echipei va împlini 34 de ani.

  • 112.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT