News

Mesajul de Paște al președintelui Klaus Iohannis. Ce le transmite șeful statului românilor

28.04.2019 | 10:22
Mesajul de Paste al presedintelui Klaus Iohannis Ce le transmite seful statului romanilor

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor, cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Șeful statului și-a transmis urările într-un scurt videoclip postat duminică dimineața pe pagina sa de Facebook. Postarea sa a adunat mii de aprecieri.

Ce le-a transmis Klaus Iohannis românilor în mesajul de Paște

„Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu liniște și pace în suflet alături de cei dragi”, este mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a sărbătorit Paștele săptămâna trecută, el fiind de religie protestantă.

Creștinii ortodocși și cei greco-catolici serbează duminică, 28 aprilie, Sfintele Paști. Politicienii nu au ratat această ocazie și au transmis urări românilor. Premierul Viorica Dăncilă, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu au lăsat se numără printre cei care au lăsat mesaje cu această ocazie.

Mesaj transmis cu prilejul sărbătorilor pascale

Hristos a Înviat!

Gepostet von Klaus Iohannis am Samstag, 27. April 2019

Ce au spus ceilalți politicieni importanți în mesajele de Paște

“Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toţi credincioşii ortodocşi un prilej de bucurie, de speranţă, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie una în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi.

Sărbătorile de Paşti să ne găsească pe toţi mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi în gânduri. Dragi români, Paşte fericit! Hristos a înviat!”, spune Tăriceanu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

„Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere și speranță, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni și ne dau șansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta. 

Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia și emoția momentelor petrecute cu cei dragi, iar lumina sfântă să ne arate calea către ceea ce ne unește. Paște fericit tuturor românilor, din țară și din toate colțurile lumii!”, a fost mesajul Vioricăi Dăncilă pentru români pentru Paște.