News

Mesajul deputatului Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri decedat în explozia de la Arad

Deputatul Sergiu Bîlcea, fostul ginere al afaceristului Ioan Crișan, decedat în explozia de la Arad, a transmis un mesaj după tragedie.
29.05.2021 | 15:46
Mesajul deputatului Sergiu Bilcea fostul ginere al omului de afaceri decedat in explozia de la Arad
ADVERTISEMENT

Deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, care a decedat după ce i-a explodat mașina, a transmis un mesaj după evenimentul tragic de sâmbătă.

Politicianul spune că este ”șocat și îndurerat” de decesul bunicului copiilor săi și face un apel la respectarea intimității familiei Crișan în aceste clipe deosebit de dificile.

ADVERTISEMENT

Deputatul Sergiu Bîlcea, mesaj după moartea fostului socru, în urma exploziei de la Arad

La câteva ore după tragedia de la Arad, deputatul PNL Sergiu Bîlcea, fost ginere al lui Ioan Crişan, bărbatul decedat în explozia din oraș, a reacționat cu un mesaj transmis în spațiul online.

”Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat şi iubit de Alexandra şi Vlad (n.r. copiii lui Sergiu Bîlcea), care resimt acum dureros această mare pierdere.

ADVERTISEMENT

Este un moment greu pentru familie. În aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată al familiei Crişan”, a scris deputatul liberal pe pagina sa de Facebook.

Ioan Crişan, cunoscutul om de afaceri local care a murit în explozia produsă sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea.

ADVERTISEMENT

Crişan, care este tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului liberal, avea afaceri în domeniul piscicol, fiind singurul crescător de somn african din România.

Ioan Crișan, ars de viu în urma exploziei de la Arad

Din datele oficiale, Ioan Crișan s-ar fi urcat la volanul maşinii în jurul orei 7:00, iar autoturismul a explodat când l-a pornit. Potrivit martorilor, explozia s-a auzit în mai multe cartiere din Arad.

ADVERTISEMENT

De asemenea, geamurile maşinilor din apropiere şi ale blocurilor s-au spart. O echipa de criminalişti a fost trimisă de la Bucureşti, pentru că se ia în calcul varianta unei crime.

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, a anunţat IGPR.

Până în acest moment, cei de la SRI au anunțat că exclud ipoteza unui atentat terorist în cazul tragediei din orașul bănățean.

ADVERTISEMENT