Fotbal intern

Mesajul din spital al lui Valentin Mihăilă: “Insistă să-i spunem Van Damme”

03.11.2018 | 11:07
Mesajul din spital al lui Valentin Mihaila Insista sai spunem Van Damme

Valentin Mihăilă va ajunge astăzi la Craiova, după ce și-a petrecut noaptea la spitalul din Iași. Jucătorul de la Universitatea a fost lovit de Laurențiu Rus în minutul 10 al partidei cu Poli Iași și a suferit o comoție cerebrală. Oficialii clubului au anunțăt că Mihăilă este în afara oricărui pericol după accidentarea suferită la Iași, însă are o singură problemă: insistă să i se spună Van Damme.

Pe contul oficial de Facebook al celor de la U Craiova a fost postat un mesaj cu privire la starea de sănătate a jucătorilor Mihăilă și Koljic, dar și a fostului fotbalist Aurică Beldeanu căruia i s-a făcut rău la priveghiul lui Ilie Balaci și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. mesajul oltenilor vine după accidentarea suferită vineri seara de Valentin Mihăilă, care a fost lovit în zona gâtului de Laurențiu Rus, în partida Poli Iași – CSU Craiova, încheiată cu victoria oaspeților cu scorul de 3-0. În urma acestui rezultat, craiovenii urcă până pe poziția a doua în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 25 de puncte, la un singur punct în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin disputat.

Mesajul postat pe Facebook ce cei de la CSU Craiova
Mesajul postat pe Facebook de cei de la CSU Craiova

Mesajul din spital al lui Valentin Mihăilă. Insistă să i se spună Van Damme

“Dragonul nostru (Elvir Koljic) se pare că are o leziune minoră. Luni vom face investigații complete și vă vom ține la curent”, mai scrie în mesajul postat pe contul celor de la U Craiova. În același mesaj, oltenii au anunțat că Valentin Mihăilă și-a petrecut noaptea în spitalul din Iași, iar astăzi se va întoarce la Craiova.

“Țântă (Valentin Mihăilă) este foarte bine. După o noapte petrecută la Iași împreună cu doctorul Tohăneanu, pentru a face investigații complete și pentru a nu ne asuma niciun risc, Vali va face astăzi deplasarea către Craiova. Singura problemă este că insistă să-i spunem Van Damme”, este anunțul cu privire la Mihăilă.