Fotbal international

Mesajul disperat al lui Cosmin Contra pentru români: „Stați în casă! Situația nu se ameliorează deloc. O vecină a murit din cauza coronavirusului”

02.04.2020 | 12:48
Mesajul disperat al lui Cosmin Contra pentru romani Stati in casa Situatia nu se amelioreaza deloc O vecina a murit din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a vorbit despre epidemia de coronavirus din Madrid, oraș în care este stabilit și a lăsat un mesaj disperat pentru români, în care îi roagă să stea acasă.

Mesajul disperat al lui Cosmin Contra pentru români

Cosmin Contra este copleșit de numărul mare de morți din Spania și îi roagă pe români să stea în casă și să respecte toate indicațiile date din partea autorităților:

ADVERTISEMENT

„Stați în casă! Situația nu se ameliorează de niciun fel. O vecină de-a mea, mai în vârstă, a murit ieri. Aici lumea spera ca lucrurile să se mai amelioreze, dar încă nu am ajuns la vârful acestei epidemii.

Stăm de trei săptămâni închiși în casă, respectăm măsurile impuse de autorități, dar e frustrant că lucrurile nu se ameliorează. Trebuie să trecem de acest coșmar cât mai repede”.

ADVERTISEMENT

„Guvernul a luat decizii foarte proaste încă de la început și nu au luat în considerare că lucrurile pot degenera.

Nu m-am gândit să mă întorc în România, îi înțeleg pe românii care au intrat în șomaj și s-au dorit să se întoarcă în țară, dar pentru mine era un risc mult prea mare să mă întorc la mamă acasă, un risc mai ales pentru ea”, a mai spu Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi doresc să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Spania!”

Cosmin Contra a coninuat să vorbească despre starea de urgență din Spania și speră ca România să nu treacă prin ce trec ibericii: „Cei care pleacă acasă trebuie să înțeleagă să stea 14 zile în carantină la domiciliu, nu ne dorim ca în România să se întâmple ce se întâmplă în Spania. Am întâlnit cazuri care mi-au lăsat un gust amar și nu vreau să se întâmple acest lucru și în România.

Nu cred că o să se întoarcă Xavi la Barcelona, pentru că nu se știe nici când o să se termine acest campionat.

ADVERTISEMENT

Am văzut ieri că se încearcă reluarea campionatului la începutul lunii iunie, dar depinde ce va face și Quique Setien până la finalul campionatului”.

„E un lucru bun amânarea meciului cu Islanda, dar doar dacă statutul jucătorilor se va schimba. În septembrie e o dată bună pentru jucătorii români pentru că vor avea mai multe meciuri în picioare”, a mai spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT