News

Mesajul disperat al unei mame din București. Ce a pățit copilul ei de 2 ani la grădiniță

04.03.2021 | 19:27
Mesajul disperat al unei mame din Bucuresti Ce a patit copilul ei de 2 ani la gradinita
ADVERTISEMENT

Un băiețel în vârstă de 2 ani a fost ținut departe de ceilalți copii în timpul programului de grădiniță, educatoarea explicând că nu a avut de ales.

Cu toate acestea, mama copilului e furioasă pentru modul în care a fost tratat fiul său, cu toate că acesta e un copil hiperactiv și are strabism.

ADVERTISEMENT

Educatoarele susțin că băiețelul îi mușcă pe ceilalți copii, astfel că nu au de ales și sunt nevoite să-l izoleze.

Un copil a fost marginalizat din cauza defectelor sale

”Am crezut că poate sunt o mamă panicată. Am crezut că fiind primul meu copil, exagerez. Am crezut că “defectul meu” e atât de defect încât nu merită să stea în preajma celorlalți copii. Are doi ani și 3 luni, aproape. Și da, “teribila vârstă de 2 ani” nu l-a ocolit. Frustrări, tantrumuri, tăvăleli, mușcături, plânset. Este un copil hiperactiv, dar inteligent. Spune tot ce vrea, tot ce nu vrea.

ADVERTISEMENT

De două seri tot repetă “nu ieșim, nu ieșim”, “stai la masă, nu ieși”, “stai la locul tău”. Am crezut că sunt doar cuvinte. Ei bine, nu. Puse cap la cap, copilul meu de fapt, îmi transmitea lucruri. Copilul era efectiv pus la măsuță și ieșirea îi era blocată, astfel încât să nu poată ieși de acolo. Argument: “ne este drag Patrick, dar nu am avut de ales, să nu cumva să muște copiii”. Păi eu să fiu în locul lui, i-aș mușca de cum i-aș prinde, dacă m-ai ține izolat.

Privirea lui, cu tot cu strabismul aferent pe care urmează să-l operăm, în toate pozele astea, spune totul. Într-una din poze se uită cu jind la copii. Probabil oamenii ăștia au impresia că nu am trecut prin suficiente momente dificile, mai trebuia adăugat ceva, de ce să fim liniștiți? De ce să fim “oameni”? Înțeleg ideea de business, înțeleg faptul că totul e despre bani. Dar e doar un copil…” a scris mama, revoltată, pe Facebook.

ADVERTISEMENT