Fotbal international

Fanii lui PSG l-au scos de la suflet pe Neymar. Ce mesaj dur au afişat pentru brazilian la meciul cu Nîmes

12.08.2019 | 10:55
Fani PSG contra lui Neymar au scandat şi au cântat împotriva fostului lor idol

Fanii lui PSG l-au scos de la suflet pe Neymar. Şi au ţinut să îi arate acest lucru brazilianului, cântând şi afişând un banner care nu mai lasă loc de interpretări asupra faptului că între ei şi fostul idol de pe Parc des Princes s-a produs un divorţ ireconcialabil din punctul lor de vedere şi dacă sud-americanul nu va putea pleca în următoarele zile din capitala Franţei va avea parte de un tratament foarte dur din partea celor care l-au adorat mult timp.

Mesajul dur al suporterilor lui PSG pentru Neymar

Suporterii lui PSG au cântat şi au afişat pe un banner în limba spaniolă un mesaj fără echivoc pentru ceea ce reprezintă acum pentru ei fostul idol: “Neymar, hijo de puta!”, care poate fi tradus în mai multe feluri: fiu de căţea, fiu de târfă, nenorocitule, mizerabilule, pentru că este o locuţiune. Oricum, brazilianul îi cunoaşte foarte bine toate sensurile şi înţelege că a devenit indezirabil pentru suporteri.

Chestionat asupra modului în care şi-au exprimat fanii dezgustul pentru felul în care s-a comportat Neymar, aproape cerşind să plece de la un club care îi dă anual 36 milioane de euro net numai din salariu, acuzându-l de o totală lipsă de respect pentru club şi culorile lui, antrenorul Thomas Tuchel a preferat să aibă un discurs mai diplomatic.

Thomas Tuchel l-a apărat pe jucător

“Când nu e aici, pe teren, cu noi, ne lipseşte mereu, pentru că el  găseşte soluţiile pe care doar el le poate găsi. E¤ dificil să comentezi reacţia suporterilor. Am văzut asta după meci, pentru că în timpul jocului eram atent doar la ce se petrecea pe teren, nu şi în tribune. Dacă pot înţelege reacţia lor? Şi da şi nu. Dar aşa este mereu în viaţa noastră, emoţiile sunt cele care ne domină şi le manifestăm fără să stăm prea mult pe gânduri.

Din punctul meu de vedere Neymar este în continuare jucătorul nostru, jucătorul meu şi eu vreau întotdeauna să îmi protejez jucătorii. El este în vestiar cu noi, el e prezent, asta înseamnă că este jucătorul meu şi eu trebuie să îl protejez. Pot înţelege că toată lumea care a avut această reacţie faţă de el nu a fost încântată de ceea ce a făcut.

Fani PSG contra lui Neymar. Mesaje dure pentru brazilian

Tuchel ar fi vrut cuplul Mbappe-Neymar

OK, acest lucru îl înţeleg foarte bine, dar trebuie să găsim nivelul adecvat la care să ne exprimăm emoţiile. Dacă vor proceda în continuare la fel e adevărat că nimeni nu îi poate împiedica să se exprime cum cred ei, însă răul se va resfrânge şi asupra întregului vestiar. Suntem fără Neymar şi aceasta este o realitate. Nu este nimic, chiar dacă el era foarte important şi aş fi vrut să îi am unul lângă altul pe el şi pe Kylian. Găsim soluţii, trebuie să găsim soluţii ca să mergem cu succes înainte şi fără Neymar”.