Fotbal intern

Mesajul emoționant al fanilor Stelei pentru Martin Tudor: „Am fi vrut de al tău dor, să mai strigăm o dată în cor”

02.04.2020 | 20:02
Mesajul emotionant al fanilor Stelei pentru Martin Tudor Am fi vrut de al tau dor sa mai strigam o data in cor
ADVERTISEMENT

Moartea lui Martin Tudor a luat prin surprindere întreg fotbalul românesc, iar fanii Stelei au afișat un banner uriaș în memoria fostului portar.

Mesajul emoționant al fanilor Stelei pentru Martin Tudor

Fanii Stelei i-au adus un omagiu lui Martin Tudor, fostul portar al „roș-albaștrilor” și au lăsat un banner imens pe terenurile din Complexul Sportiv Steaua cu mesajul: „Am fi vrut de al tău dor, să mai strigăm o dată în cor, Martin Martin Tudor Tudor”.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost compus de fanii din facțiunea „Roosters 95”, brigadă care susține CSA Steaua. Martin Tudor va fi înmormântat pe 3 aprilie, la Drăgășani, dar doar opt persoane vor putea fi prezente, conform Ordonanței Militare.

Mesajul fanilor Stelei pentru Martin Tudor. Sursă foto: twitter
Mesajul fanilor Stelei pentru Martin Tudor. Sursă foto: twitter

Moartea lui Martin Tudor a lăsat un gol în rândul foștilor colegi de la Steaua

Moartea lui Martin Tudor a venit ca un șoc pentru foștii colegi de la Steaua ai portarului. Dorinel Munteanu a vorbit despre tragicul eveniment și nu ăi venea să creadă că fostul său coechipier, pe care îl știa sănătos, a trecut în neființă.

ADVERTISEMENT

„Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie.

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor.

ADVERTISEMENT

Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Dorinel Munteanu.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie