Fotbal international

Mesajul emoţionant al jucătorilor lui AS Roma pentru fanul lui Liverpool! Foto

01.05.2018 | 22:16
Jucătorii lui AS Roma, mesaj pentru fanul lui Liverpool

Jucătorii lui AS Roma au susţinut marţi ultimul antrenament înainte de meciul cu Liverpool. La şedinţa de pregătire susţinută de Eusebio Di Francesco, italienii au ieşit pe gazon purtând nişte tricouri cu un mesaj dedicat fanului “cormoranilor” care a fost bătut şi băgat în comă la meciul tur. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fotbaliştii au purtat tricouri pe care scria mesajul “Forza Sean”, gestul fiind lăudat şi de Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. “A fost un gest extraordinar. La fel cum a fost cel din tur, când s-au antrenat pe Anfield şi au onorat cele 96 de victime de pe Hillsborough. Cred că singura luptă din fotbal e cea de pe teren. E bine că familia lui Sean simte sprijinul nostru”, a declarat antrenorul neamţ.

Jucătorii lui AS Roma s-au interesat de soarta fanului

Înaintea meciului tur, Sean Cox, un suporter al “cormoranilor”, a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi fani italieni. Fanul irlandez se află în continuare în comă, acesta suferind o hemoragie cerebrală gravă. Jucătorii lui AS Roma s-au interesat de soarta irlandezului şi la o zi după meciul de pe “Anfield”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri