Fotbal international

Mesajul emoționant al lui Alexandru Mitriță după ce a devenit tată. Primele imagini cu fetița internaționalului român

28.11.2020 | 18:49
Mesajul emoționant al lui Alexandru Mitriță după ce a devenit tată. Primele imagini cu fetița internaționalului român
Jucătorul echipei Al Ahli, Alexandru Mitriță, a devenit tată pentru prima dată și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare
ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei Al Ahli, Alexandru Mitriță, a devenit tată pentru prima dată și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Internaționalul român s-a transferat în această toamnă la formația din Arabia Saudită sun formă de împrumut de la echipa New York City FC din MLS.

ADVERTISEMENT

Mutarea fostului fotbalist al Universității Craiova s-a făcut tocmai pentru a putea fi mai aproape de soția sa însărcinată, deoarece aceasta nu avea viză de a intra în Statele Unite ale Americii,

Alexandru Mitriță, mesaj în ziua în care a devenit tată de fetiță

Alexandru Mitriță a anunțat, sâmbătă, printr-o postare făcută pe contul de Instagram în limba română și engleză că soția sa Alesia a născut o fetiță și astfel internaționalul român în vârstă de 25 de ani a devenit tată pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Mesaj Alexandru Mitriță tată

”Noiembrie. 28. Un număr ce reprezintă de astăzi totul pentru mine și în mod special 28.11.2020 este una dintre cele mai fericite zile din viața mea: am o fetiță sănătoasă pe care abia aștept să o văd și să o strâng în brațe”, a scris fotbalistul.

”Bine ai venit pe lume, Ava Maria Mitriță, îți doresc să fii sănătoasă, fericită și să ne faci fericiți. Iubita mea soție, Alesia, îți mulțumesc pentru minunea pe care ai adus-o pe lume și sunt bucuros că viața noastră va fi în 3 din acest moment.

ADVERTISEMENT

Îmi este dor de tine și abia aștept să vă țin în brațe, pentru că momentul acela nu este deloc departe. Familia reprezintă totul pentru mine și dragostea noastră o vom dărui fetiței noastre. Vă iubesc și ne revedem în curând să începem aventura împreună!”, a mai scris Mitriță în mesaj.

Mesaj Alexandru Mitriță tată

Mijlocașul român are evoluții apreciate la Al Ahli, formație aflată pe locul cinci în clasamentul din Arabia Saudită, la trei puncte în urma lui Al Hilal, echipa pregătită de Răzvan Lucescu care este pe poziția secundă. Pe primul loc în campionatul saudit se află Al Shabab, cu 14 puncte.

ADVERTISEMENT

New York City FC l-a împrumutat pe Alex Mitriță până pe 31 ianuarie 2022, în Arabia Saudită, la Al Ahli, iar Marius Șumudică a prezis că fotbalistul are șanse mult mai mici decât în America să fie convocat de Mirel Rădoi la echipa națională. Cu toate acestea, fotbalistul a prins în această toamnă prioma reprezentativă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri