Life

Mesajul emoționant al lui Fuego pentru mama lui: „M-a susținut, mi-a deschis porți….”

17.12.2020 | 16:00
Mesajul emotionant al lui Fuego pentru mama lui Ma sustinut mia deschis porti
ADVERTISEMENT

Fuego trăiește clipe emoționante astăzi, de ziua de naștere a mamei lui Eugenia, căreia i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online. Cântărețul ține foarte mult la familia lui și nu uită niciodată de unde a plecat și cine l-a crescut. 

Multe persoane erau convinse că mama lui Fuego este Irina Loghin, din moment ce au fost văzuți destul de des pe scenă. Cu toate acestea, artistul este apropiat de interpreta de muzică populară, însă nu există nicio legătură de rudenie între ei, informează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Mama lui adevărată este departe de lumina reflectoarelor, însă fiul ei are grijă să-i mulțumească de fiecare dată pentru tot ce a făcut de-a lungul vieții, așa că nu ezită să le arate și fanilor cât de fericit este.

Mesajul emoționant al lui Fuego pentru mama lui: „M-a susținut, mi-a deschis porți….”

Fuego,pe numele real Paul Ciprian Surugiu, o sărbătorește pe cea mai specială ființă din viața lui, căreia i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Mama lui, Eugenia, este sărbătorita zilei, iar artistul nu uită niciodată să declare în mod public cât de mult își iubește familia.

ADVERTISEMENT

La fel a procedat și de această dată, postând un mesaj emoționant adresat femeii care i-a dat viață, care l-a crescut și susținut încă de când a apărut pe lume.

„Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.

ADVERTISEMENT

M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama”, a scris Fuego pe pagina sa oficială de Facebook.

Fuego și mama lui, Eugenia
Fuego sărbătorește ziua de naștere a mamei lui. Sursa foto: Facebook

Mii de fani i-au transmis urări și gânduri bune mamei lui Fuego, pe care a promis că i le va citi femeii care i-a fost alături până acum.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Fuego prezintă emisiunea „Drag de România mea” de pe TVR2. În trecut, artistul a participat la festivaluri muzicale și interpretează melodii și în emisiunea pe care o moderează.

Turneul de colinde din acest an se anulează din cauza pandemiei de Covid-19, așa cum se întâmplă pentru majoritatea artiștilor. Interpretul încearcă să compenseze această lipsă prin lansarea unui nou clip.

ADVERTISEMENT