Mesajul emoţionant al lui Leo Messi după victoria Barcelonei cu Inter 2-0

Iuliana Spirache   
în Champions League
25/10/2018, 09:18
Mesajul emoţionant al lui Leo Messi după victoria Barcelonei cu Inter 2-0 GALERIE FOTO
Leo Messi şi Thiago, fiul său cel mare, înaintea meciului barcelona - Inter 2-0. Mesajul starului argentinian

Leo Messi nu a putut juca alături de coechipierii săi în meciul Barcelona – Inter, scor 2-0, din etapa a 3-a a Grupelor UEFA Champions League, după ce starul argentinian s-a accidentat în partida câştigată de catalani în faţa Sevilliei, scor 4-2, în La Liga. Deşi n-a putut evolua, Leo Messi a mers alături de fiul său Thiago pe “Camp Nou” pentru a-şi încuraja coechipierii.

Leo Messi a văzut meciul dintre Barcelona şi Inter alături de cei 86.000 de spectatori care au fost pe “Camp Nou”, iar la finalul duelului din Champions League, starul argentinian a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care s-a declarat fericit pentru evoluţia coechipierilo săi.

Leo Mesaj, mesaj emoţionant după victoria Barcelonei cu Inter 2-0

“Ce frumos e să trăiesc şi să mă bucur alături de voi. Felicitări grupului pentru această mare victorie”, este mesajul postat de Leo Messi pe pagina sa de Instagram.

Leo Messi “s-a rupt” în partida jucată de Barcelona contra celor de la Sevilla, sco 4-2, în La Liga, iar starul argentinian va fi indisponibil încă două săptămîni, ratând în aceste condiţii derby-ul cu Real Madrid, care va avea loc duminică, de la ora 17.15. “Testele efectuate au confirmat că Lionel Messi a suferit o fractură de cap radial la brațul drept”, este anunţul făcut de Barcelona.

În vârstă de 31 de ani, Leo Messi este cotat de site-urile de specialitate la 180.000.000 de euro. Argentinianul a jucat în 12 meciuri pentru Barcelona în sezonul 2018 – 2019, dintre care două în Champions League. Acesta a înscris 12 goluri şi a oferi 6 pase decisive, dintre care 7 reuşite au fost în La Liga.

Leo Messi şi Thiago la finalul partidei jucate de Barcelona cu Inter, scor 2-0
  • 180 de milioane de euro este cota lui Leo Messi, conform transfermarkt.com
  • 649 de meciuri are Leo Messi pentru Barcelona
  • 564 de goluri a înscris Leo Messi pentru gruparea de pe “Camp Nou”
  • 233 de pase decisive a dat starul argentinian în tricoul Barcelonei
Închide ×