Sport

Mesajul emoționant al Simonei Halep după eliminarea de la Roma. ”Înseamnă totul pentru mine”

Simona Halep a fost eliminată surprinzător în turul secund al turneului WTA 1000 de la Roma, dar fostul lider mondial a depășit momentul. Ultimul mesaj de pe rețelele de socializare spune totul despre planurile româncei.
12.05.2022 | 16:23
Mesajul emotionant al Simonei Halep dupa eliminarea de la Roma Inseamna totul pentru mine
eliminată prematur la Roma, Simona Halep nu renunță la luptă și caută noi succese în circuitul WTA. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eliminată prematur din turneul de la Roma, Simona Halep a ținut să-și reafirme setea de succes în circuitul mondial. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare le-a mulțumit celor care cred în continuare în ea.

Simona Halep, încrezătoare înainte de Roland Garros

Specialiști și bookmakerii anticipau un parcurs mult mai lung al Simonei Halep la turneul WTA de la Roma, ultimul înaintea Grand Slam-ului de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

După un succes confortabil în runda inaugurală 6-4, 6-4, cu Alize Cornet, Simona Halep a cedat în fața americancei Danielle Collins cu 6-7, 3-6.

Jocul nu i-a mai funcționat așa cum a arătat-o la Madrid, dar Halep privește cu optimism spre viitor și și-a exprimat convingerea că vor mai veni victorii importante în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

”De-a lungul carierei mele am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să obțin! O voi face mereu, prin suișuri și coborâșuri.

Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă totul pentru mine. Mulțumesc, lupta continuă!”, a scis Simona Halep pe cntul personal de Twitter.

ADVERTISEMENT

Și-a luat o scurtă pauză înainte de ultimul Grand Slam al anului, pe zgură

Fostul lider mondial a făcut o tradiție din a-și acorda un scurt timp de odihnă înainte de startul ultimului Grand Slam al anului, pe zgură, turneul de la Roland Garros.

Pentru o mai bună poziționare în ierarhia mondială ar fi putut să participe la alte două turnee înainte de cel de la Paris – în Maroc și la Strasbourg.

ADVERTISEMENT

Sportiva de 30 de ani a decis să nu forțeze, după ce și în meciul cu Danielle Collins a fost aproape de o nouă accidentare. De altfel, problemele fizice i-au dat mari bătăi de cap sportivei din România în ultimul an.

Turneul de la Roland Garros se va desfășura în perioada 23 mai – 5 iunie, iar organizatorii nu au inclus-o pe Halep (câștigătoare a trofeului în 2018) între capii de serie ai evenimentului.

ADVERTISEMENT
Tags: