News

Mesajul emoționant al unui tânăr român care nu și-a cunoscut niciodată părinții: ”O singură dorință aș mai avea”

Un tânăr vrea să-și cunoască părinții. Acesta cere ajutorul printr-un mesaj emoționant pe Facebook.
31.07.2021 | 17:09
Mesajul emotionant al unui tanar roman care nu sia cunoscut niciodata parintii O singura dorinta as mai avea
ADVERTISEMENT

Povestea emoționantă a unui tânăr din Slatina a prins aripi pe internet. Prin intermediul Facebook-ului, băiatul în vârstă de 24 de ani vrea să ajungă să-și cunoască parinții naturali.

”O singură dorință aș mai avea, să știu și eu cine mi-a dat viața și ce s-a întâmplat cu părinții mei, dacă mai am frați sau surori!”, scrie Neaga Nicolae pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Tânărul speră că mesajul postat pe The never forgotten Romanian children va fi distribuit de cât mai multe la lume și va ajunge astfel acolo unde trebuie.

Mesaj emoționant pe Facebook. Un tânăr vrea să-și cunoască părinții

Foto: Facebook

Neaga Nicolae are 24 de ani și, din păcate, nu și-a cunoscut niciodată părinții. Tânărul spera ca prin comunicatea Facebook să poată ajunge să descopere cine sunt persoanele care i-au dat viață.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este sigur de numele părinților naturali deoarece în acte diferă. Numele mamei este scris Mariana, dar și Maria, iar numele tatălui apare doar în unele documente.

”Numele meu este NEAGA NICOLAE și sunt născut pe data de 10 iunie 1997, în SLATINA, județul OLT. Nu am fost niciodată adoptat, am crescut într-o familie maternală foarte iubitoare, unde trăiesc și în ziua de azi și cărora le mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și educația primită .

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori foarte mult ca prin intermediul acestei pagini și a comunității Facebook să-mi pot cunoaște mama NEAGA MARIANA (MARIA) și tata MATEI DUMITRU.

O singură dorință aș mai avea, să știu și eu cine mi-a dat viața și ce s-a întâmplat cu părinții mei, dacă mai am frați sau surori!

ADVERTISEMENT

Nu sunt sigur că acestea erau numele părinților mei naturali deoarece în acte diferă, apare MARIANA dar și MARIA, numele tatălui apare în unele documente și în altele apare linie. Dar poate cineva îmi recunoaste povestea și nu va ezita să mă contacteze prin intermediul paginii.

Vă rog mult să îmi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște restul familiei.

VĂ MULȚUMESC foarte mult!!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook: The never forgotten romanian children.

ADVERTISEMENT
Tags: