Life

Mesajul emoționant pe care l-a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan. Prezentatoarea face azi 35 de ani

Este zi mare pentru Adela Popescu! Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” împlinește astăzi 35 de ani, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a surprins-o.
08.10.2021 | 11:07
Mesajul emotionant pe care la primit Adela Popescu de la Radu Valcan Prezentatoarea face azi 35 de ani
Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu își sărbătorește ziua muncind. Vedeta face 35 de ani pe micul ecran, prezentând matinalul de la PRO TV. Unul din cei mai importanți oameni din viața ei, Radu Vâlcan, a emoționat-o pe artistă cu un mesaj emoționant.

Actrița a primit sute de felicitări încă de la prima oră a zilei, iar Radu Vâlcan a vrut să o emoționeze de dimineață pe partenera lui.

ADVERTISEMENT

Radu a postat un mesaj extrem de frumos pe Facebook, în care îi urează în stilul său caracteristic „La mulți ani” femeii vieții sale.

Adela Popescu, mesaj extrem de frumos de la Radu Vâlcan de ziua ei

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa!”, este mesajul postat de Radu Vâlcan pe Facebook, însoțit de o fotografie în care Adela apare 100% naturală, zâmbitoare.

ADVERTISEMENT

Urarea făcută de Radu pentru iubita lui a fost urmată de mesajele fanilor. Sute de persoane au vrut să îi transmită gândurile lor bune actriței și prezentatoarei de televiziune.

„La mulți ani plini de bucurie, sănătate și fericire alături de familia ta frumoasă!; Nu cunosc un om mai normal la cap și mai frumos așa cum ești tu; La mulți ani și o zi bună! Petrecere superbă alături de colegii tăi!”, sunt câteva dintre sutele de mesaje scrise de oameni la postarea lui Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, din generația starurilor lansate de Acasă TV.

adela popescu
Imaginea cu Adela Popescu pe care Radu Vâlcan a publicat-o pe Facebook

Carieră fulminantă în televiziune și muzică

Prezentatoarea de la PRO TV a jucat într-o serie de telenovele românești de succes în urmă cu mai bine de 15 ani, printre care enumerăm „Lacrimi de iubire”, „Numai iubirea” și „Iubire ca-n filme”.

ADVERTISEMENT

Înainte de Radu Vâlcan, de care s-a apropiat pe platourile din Buftea filmând la una din telenovelele Ruxandrei Ion, vedeta a avut o relație cu Dan Bordeianu.

Povestea de iubire dintre Adela și Dan, parteneri în „Lacrimi de iubire” și „Numai iubirea” a ținut prima pagină a ziarelor timp de mai mulți ani.

Vedeta s-a făcut remarcată și ca artistă muzicală. Soția lui Vâlcan a scos o serie de hit-uri singură, dar și cu trupa Dj Project. În ultimii ani, blondina și-a concentrat atenția pe viața de familie (are trei băieți) și matinalul de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT