Life

Mesajul emoționant postat de Andra după ce preferata ei a câștigat Românii au talent

Andra a postat un mesaj emoționant după finala Românii au talent, la o fotografie în care apare alături de câștigătoarea sezonului.
29.05.2021 | 16:23
Mesajul emotionant postat de Andra dupa ce preferata ei a castigat Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Andra a fost cea care a trimis-o pe câștigătoarea de la Românii au talent direct în semifinale, iar acum este mândră că preferată ei a triumfat!

Jurata a crezut din prima clipă în talentul fetiței-ventriloc. În marea finală, cântăreața a făcut un apel la fanii ei să o voteze pe Ana-Maria Mărgean și se pare că lumea s-a mobilizat destul de bine, tânăra reușind să câștige cei 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Concurenta s-a apucat de ventrilocie pe perioada stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus și a descoperit că are un talent incredibil. Totul a început din joacă, iar acum este una dintre cele mai talentate actrițe din România!

Andra a felicitat-o cu un mesaj emoționant pe câștigătoarea Românii au talent

Andra a postat o fotografie alături de Ana-Maria Mărgean pe contul ei de Instagram, în care a felicitat-o pentru momentele ei de la preselecții, semifinală și finală.

ADVERTISEMENT

Artista a scris că speră ca imboldul pe care i l-a dat apăsând butonul auriu să fi fost de folos și să continue pe drumul început în show-ul de la PRO TV.

„Marea noastră campioană, marea câștigătoare a inimilor noastre! Felicitări, draga mea! Sper că fiecare cuvânt de încurajare și Golden Buzz-ul meu au contribuit la acest succes pe care îl meriți din plin!

ADVERTISEMENT

Ești atât de talentată și ai un suflet absolut minunat! Fie ca acest premiu să fie doar începutul drumului tău luminos!”, este mesajul emoționant postat de Andra.

ana maria mărgean
Ana Maria Mărgean nu și-a putut stăpâni lacrimile în culise, după ce a aflat că a câștigat Românii au talent. Foto: Instagram Andra

Ana-Maria Mărgean a mai participat la un concurs anul trecut, ca solistă

Ana Maria Mărgean a câștigat cel de-al 11-lea sezon Românii au talent. Pe locul al doilea s-a situat GIM (Ghintan Ioan Mihail), un tânăr rapper abandonat la 9 luni de mama lui, nevoit să stea în orfelinat și pe străzi.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea concursului de talente de la PRO TV era deja obișnuită cu scena. Aceasta câștigase un premiu important în urmă cu doar un an, în plină pandemie.

Tânăra a participat la Festivalul Internațional de Canto al cântărețului Cezar Ouatu. Evenimentul organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești i-a adus tinerei locul al III-lea.

Mica artistă și-a luat un an mai târziu revanșa și a dovedit unei țări întregi că este cea mai talentată.

„Am început să confecționez păpuși din șosete. Anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, spunea Ana-Maria Mărgean la preselecții, înainte să descopere ce impact va crea printre telespectatori.

 

 

 

ADVERTISEMENT