Life

Mesajul emoționant transmis de Enzo lui Cătălin Scărlătescu, după eliminarea de la Chefi la cuțite

Enzo a transmis un mesaj emoționant pentru Cătălin Scărlătescu, după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite.
07.06.2021 | 10:41
Mesajul emotionant transmis de Enzo lui Catalin Scarlatescu dupa eliminarea de la Chefi la cutite
Mesajul emoționant transmis de Enzo lui Cătălin Scărlătescu, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Enzo, pe numele complet Vincenzo Aiello, a avut prima reacție după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite. Fostul concurent a ținut să-i transmită un mesaj emoționant lui Cătălin Scărlătescu.

Farfuria lui Enzo nu a primit cel mai mic punctaj, ci aceea a cuțitului de aur, Alexandru Bădițoaia.

ADVERTISEMENT

Chef Scărlătescu a ales să-l salveze pe acesta din urmă, motivând prin faptul că are mai multă experiență.

Enzo de la Chefi la Cuțite, prima reacție după eliminare. Ce i-a transmis lui Cătălin Scărlătescu

Enzo a fost eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de duminică seară. Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur, este cel care a obținut cele mai puține puncte cu preparatul său.

ADVERTISEMENT

Însă Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și l-a salvat pe Alexandru. Din păcate, Enzo a ajuns să fie cel care a plecat.

Enzo nu a fost supărat din această cauză, chiar din contră. Tânărul de origine italiană a transmis un mesaj pe rețelele sociale, spunând că are toată susținerea pentru fostul său coleg.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a postat un meaj adresat întregii echipe mov, exprimându-și suportul pentru Alexandru Bădițoaia, considerându-l un adevărat bucătar, care merită să rămână în competiție și să câștige.

„Mulțumesc @chefilacutite pentru experiența minunată! Mi-ați umplut sufletul de emoții rare și bucurii! Mulțumesc @chef_catalin_scarlatescu pentru șansa acordată!

ADVERTISEMENT

Am cunoscut oameni minunați în această călătorie imprevizibilă și nebună! alexandru.baditoaia, te rog, fă-l mândru pe cumătru :))) de alegerea făcută și câștigă finala!! Ești un bucătar de nota 10 și un om de nota 100 !!!

Viața din spatele camerelor continuă și este total diferită de ceea ce se vede la tv. Să revenim la rolurile noastre!

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine…. inclusiv haterilor:)):))”, a scris Enz0 pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vincenzo Aiello |E|N|Z|O| (@vincenzobbo)

„O să arăt că nu am primit șansa degeaba”, a declarat Alexandru după ce a fost salvat.

Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu trei concurenți în echipa sa. Competiția se apropie de semifinale, iar tensiunile sunt la cote maxime în cele trei echipe.

Chef Scărlătescu spunea, la începutul ediției de aseară, că se teme de faptul că mai are atât de puțini în echipă. Juratul speră să nu ajungă în finală fără niciun concurent.

Temerile sale au devenit realitate, din nefericire. Echipa sa a rămas doar cu trei persoane.

„Astăzi sunt puțin tristuț. M-au luat toate gândurile. Toată noaptea nu am putut să dorm, că m-am gândit așa: dacă am patru concurenți și mai sunt încă patru probe și nu ajung cu niciunul în finală?”, a spus Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT