ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mesajul emoționant transmis de Ronaldo de Anul Nou: „Este timpul să ne revenim. Împreună facem diferența!”

Autor: Ionut Neamţu | 01.01.2021 | 10:39
Mesajul emoționant transmis de Ronaldo de Anul Nou: „Este timpul să ne revenim. Împreună facem diferența!”
Mesajul emoționant transmis de Ronaldo de Anul Nou: „Este timpul să ne revenim. Împreună facem diferența!” foto: Instagram

Superstarul Cristiano Ronaldo nu a uitat de problemele cu care s-a confruntat lumea în 2020 și a transmis în noaptea de Anul Nou un mesaj emoționant pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Portughezul spune că nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința cauzată de coronavirus, dar susține că doar dacă suntem uniți putem trece împreuncă peste toate obstacolele.

Postarea lui Ronaldo este însoțită de o fotografie în care mai apar iubita Georgina și cei 4 copii.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, mesaj emoționant de Anul Nou: „Este timpul să ne revenim. Împreună facem diferența!”

Din cauza situației provocate de pandemia de coronavirus la nivel mondial, Cristiano Ronaldo a ales să petreacă în sânul familiei noaptea dintre ani și, împreună cu iubita Georgina Rodriguez și cei patru copii, a transmis un mesaj emoționant de încurajare pentru întreaga lume.

„2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Dar acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența.

ADVERTISEMENT

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

ADVERTISEMENT

La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo este unul dintre fotbaliștii care au avut coronavirus. În luna octombrie, el fost testat pozitiv la un meci al naționalei și a fost nevoit să stea în izolare aproximativ 3 săptămâni. Din această cauză, a pierdut și partida cu Barcelona, din Liga Campionilor, disputată la Torino.

ADVERTISEMENT

În ciuda absenței, Ronaldo rămâne golgheterul campionatului italian, cu 12 goluri marcate în 10 meciuri. El este așteptat din nou pe gazon duminică, la prima partidă pe care Juventus o va disputa în 2021, cu Udinese pe teren propriu.

  • 5,7 milioane de vizualizări pe Instagram, în primele 10 ore de la publicare, a avut mesajul lui Cristiano Ronaldo de Anul Nou
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!