Fotbal international

Mesajul emoționant transmis de sora lui Emiliano Sala. “E un luptător! Știu că e încă în viață!” VIDEO

24.01.2019 | 20:05
Mesajul emotionant transmis de sora lui Emiliano Sala E un luptator Stiu ca e inca in viata VIDEO

După ce autoritățile au decis oprirea căutărilor în cazul avionului prăbușit în care se afla Emiliano Sala și care se îndrepta către Cardiff, sora fotbalistului care ultima dată a jucat pentru Nantes a transmis un mesaj emoționant prin care îi imploră pe cei care se ocupă de caz să continue căutările. VEZI VIDEO MAI JOS!

Romina Sala cere ca cei care îl caută pe Emiliano Sala să nu se oprească deoarece ea simte că fotbalistul este încă în viața. Mai mult, tânăra susține că acesta se află la mijlocul Canalului Mânecii. De partea cealaltă, Mike Tidd, omul care conduce operațiunea aeriană de salvare, a declarat că nu există nicio șansă de a mai găsi pe cineva în viață.

Sora lui Emiliano Sala, mesaj emoționant transmis după ce s-a decis ca fotbalistul să nu mai fie căutat

“Înțelegem lucrurile și apreciem eforturile făcute. Vrem să le mulțumim celor de la cele două cluburi și tuturor celor care îl caută pe Emiliano, însă, mesajul meu este: “Vă rog, vă rog, vă rog nu opriți căutările!” Pentru mine, ei sunt în viață. Este foarte dificil pentru mine să îmi exprim sentimentele în acest moment, este greu.

Am primit foarte multă susținere din partea cluburilor și le mulțu,esc fanilor pentru eforturile lor, însă, în adâncul inimii mele, știu că Emiliano, care este un luptător, e încă în viață. Știu că Emiliano și pilotul sunt undeva în mijlocul Canalului. Nu vom renunța“, este mesajul Rominei Sala, soara fotbalistului care urma să fie transferat de Cardiff.

  • 16.000.000 de euro este cota lui Emiliano Sala, conform transfermarkt.com
  • 17 milioane de euro a plătit Cardiff pentru Emiliano Sala
  • 21 de meciuri, 13 goluri și două pase decisive are Emiliano Sala pentru Nantes în 2018 – 2019