Fotbal international

Mesajul familiei lui Lionel Messi de sărbători. Când se întoarce la FC Barcelona. Foto

24.12.2020 | 11:40
Mesajul familiei lui Lionel Messi de sarbatori Cand se intoarce la FC Barcelona Foto
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și familia sa au plecat în Argentina pentru a sărbători Crăciunul. Soția superstarului de la FC Barcelona a publicat o imagine cu întreaga familie Messi lângă bradul împodobit.

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei și deținătorul recordului de cel mai bun marcator sub culorile unui singur club, Messi ar putea pleca de pe Camp Nou în vară și este liber să semneze cu orice echipă, încă din ianuarie.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a plecat în țara natală imediat după finalul meciului Valladoid – FC Barcelona 0-3, cu un avion privat. El trebuie să se întoarcă în Spania în data de 27 decembrie, înaintea duelului cu Eibar.

Mesajul familiei lui Lionel Messi de sărbători: „Sănătate și iubire!”

În vârstă de 33 de ani, Lionel Messi nu este sigur de viitorul său, însă este convins că sărbătorile trebuie să fie petrecute în sânul familiei. Tocmai de aceea, el a plecat alături de soția sa și de cei trei copii ai cuplului la Rosario, în Argentina, pentru a celebra Crăciunul.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, a publicat o imagine în care apare alături de soțul său, dar și de cei trei copii, Thiago, Mateo și Ciro. Cei cinci sunt îmbrăcați la fel și stau așezați sub bradul de Crăciun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

„Vă dorim un Crăciun plin de iubire şi de sănătate! Un Crăciun fericit!”, a scris Antonella Roccuzzo în descrierea pozei publicată pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Au plecat cu un avion privat, după meciul cu Valladoid

FC Barcelona s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la Valladoid, din ultima etapă a campionatului Spaniei. Catalanii nu au avut deloc probleme și au profitat de forma bună a lui Lionel Messi, cel care a înscris un gol și a oferit și o pasă decisivă.

Datorită acestui succes, FC Barcelona a urcat pe locul 5 și a ajuns la 24 de puncte în clasamentul din La Liga. Pentru catalani, urmează meciul de pe teren propriu cu Eibar, din data de 29 decembrie. Ronald Koeman le-a oferit, astfel, jucătorilor săi o vacanță de doar câteva zile, aceștia fiind nevoiți să revină la antrenamente în data de 27 decembrie.

ADVERTISEMENT

Pentru a profita la maximum de timpul scurt avut la dispoziție, Lionel Messi a plecat direct în Argentina după meciul cu Valladoid, fiind transportat de un avion privat chiar de pe aeroportul din localitate. Aeronava îi preluase familia din Barcelona, chiar în ziua partidei.

ADVERTISEMENT