Fotbal international

Mesajul violent al fetei lui Fatih Terim, după ce tatăl ei a fost depistat pozitiv. “Să vă bată Dumnezeu!”

24.03.2020 | 14:15
Mesajul violent al fetei lui Fatih Terim dupa ce tatal ei a fost depistat pozitiv Sa va bata Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Campionatul Turciei a fost printre ultimele din Europa care s-a predat în faţa pandemiei de coronavirus. S-a jucat până pe 15 martie, plecându-se de la faptul că în Turcia problemele erau considerate minore.

Mesajul fetei lui Fatih Terim pentru şefii fotbalului din Turcia

Nu aceeaşi poziţie aveau însă jucătorii şi antrenorii, care au şi reuşit, în cele din urmă, să obţină stoparea campionatului pe o perioadă de trei săptămâni. Însă a fost prea târziu. Pentru că indolenţa şefilor federaţiei şi ai ligii a dus la primele cazuri de infectare în lumea fotbalului. Iar unul dintre cei care au fost depistaţi cu COVID 19 este chiar antrenorul lui Galatasaray, emblematicul Fatih Terim.

ADVERTISEMENT

Acesta transmitea un mesaj deosebit de dur şefilor din fotbalul turc după derbyul Galatasaray – Beşiktaş 0-0, jucat cu porţile închise.

Fatih Terim, dezlănţuit la coferinţa de presă

„Ne confruntăm cu o problemă globală. Țările declară stare de urgență, frontierele sunt închise, zborurile sunt blocate, evenimentele anulate. 

ADVERTISEMENT

Toate ligile importante, decalate. Se pierd milioane, miliarde, dar ei afirmă că fotbalul nu mai contează. Nu și la noi. Voi zice adevărul, chiar dacă voi supăra pe cineva. E sănătatea noastră în joc, chiar viața noastră.

A fost depistat pozitiv împreună cu vicepreşedintele clubului

„Chiar dacă toți jucătorii pleacă acasă, nimeni nu va fi dezamăgit, pentru că toată lumea se va proteja. Fotbalul internațional a fost amânat, dar copiii mei nu sunt la fel de importanți? Nu vorbesc în numele meu, vorbesc în numele sportului turc. De ce nu suntem împreună? Liga, federația, luați o decizie! Să nu mai jucăm!”.

ADVERTISEMENT

Şi bomba a venit la scurt timp. Mai întâi vicepreşedintele Galatei, Abdurrahim Albayrak, iar la scurt timp chiar Fatih Terim au fost depistaţi pozitiv. Fostul antrenor al lui Hagi, Popescu, Adi Ilie şi alţi români trecuţi pe la Galata spune însă că e pe mîini bune.

Marius Şumudică a fugit din Turcia

Ceea ce s-a întâmplat cu tatăl ei a scos-o din minţi pe fata lui Terim, Merve. Care pur şi simplu i-a blestemat pe şefii fotbalului din Turcia: “Să vă bată Dumnezeu! Toţi veţi plăti!”

ADVERTISEMENT

În schimb Marius Şumudică, antrenor la Gaziantepspor, a luat un avion privat şi a fugit în România, fără a informa clubul asupra deciziei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: