News

Mesajul fiicei Andreei Esca, după ce s-a spus că s-a despărțit de Mario Fresh! I-a liniștit pe cârcotași

01.04.2019 | 10:34
Mesajul fiicei Andreei Esca dupa ce sa spus ca sa despartit de Mario Fresh Ia linistit pe carcotasi

Fiica Andreei Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh. Cei doi și-au asumat relația încă de la început, astfel că nu s-au sfiit niciodată să apară în public sau să-și facă declarații de dragoste în văzul tuturor. Plecarea artistului la Exatlon i-a adus multe bătăi de cap Alexiei, care a fost asaltată continuu cu întrebările de despărțire dintre aceștia. Fiica celei mai cunoscute prezentatoare de știri a clarificat toată situația!

Fiica Andreei Esca răspunde comentariilor răutăcioase privind despărțirea de Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc de mai bine de 2 ani de zile, motiv pentru care relația lor a și fost pe buzele tuturor. Tinerii și-au declarat iubire, în mod public, de nenumărate ori. Cu toate că fiica Andreei Esca studiază în străinătate, iar Mario Fresh se bucură de cariera sa din România, relația lor merge ca pe roate, astfel că nici plecarea cântărețului nu i-a făcut să se despartă, așa cum au spus gurile rele.

„La sfârşitul fiecărei luni care trece şi sunt alături de tine mă face să mă gândesc cât de norocoşi suntem că ne-am găsit şi că împărtăşesc toate momentele alături de tine. Te iubesc ❤️ #2anisi8luni”, a scris Alexia Eram despre Mario Fresh, pe un site de socializare.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, clarifică zvonurile despărțirii de Mario Fresh
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, clarifică zvonurile despărțirii de Mario Fresh

“Eu la Exatlon am fost doar pentru mine”

Mario Fresh a dezvăluir recent ce ar fi făcut cu banii pe care i-ar fi câștigat dacă ar fi câștiat competiția sportivă. Acesta are doar 19 ani și a reușit să demonstreze în cadrul show-ului că are un caracter puternic și că este în stare de multe. ”Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă.”