Umilit la el acasă! Buffon a rămas siderat când s-a trezit şi a găsit mesajul acesta scris pe gardul vilei sale!

Deşi e campioana Italiei în ultimele şase ediţii şi are în palmares o mulţime de trofee interne şi internaţionale, Juventus este o echipă care are destui inamici chiar în Italia. Aceştia au făcut pur şi simplu sărbătoare din înfrângerea bianconerilor în finala Ligii Campionilor, 1-4 cu Real Madrid şi s-au exteriorizat în fel şi chip.

Veteranul dintre buturile lui Juve şi ale naţionalei Italiei, Gigi Buffon, a simţit şi el această aversiune a adversarilor torinezilor din Peninsulă. Pe gardul locuinţei sale a găsit un mesaj scris cu roşu: GRACIAS, REAL! semn că şi în inima Piemontului echipa lui Allegri are mulţi adversari.

juv

Buffon face parte dintr-un top 10 ai celor mai celebri fotbalişti care nu au reuşit în cariera lor să ridice deasupra capului trofeul Ligii Campionilor sau Cupa Campionilor, cum se numea înainte.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Acest top îi mai cuprinde pe Diego Armando Maradona, Ronaldo, Eric Cantona, Zlatan Ibrahimovic, Francesco Totti, Fabio Cannavaro, Roverto Baggio, Lothar Matthaus şi Michael Ballack

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969