Fotbal intern

Mesajul haios postat de Ianis Hagi de ziua tatălui său. Foto

05.02.2019 | 16:58
Ianis Hagi, mesaj pentru Gică Hagi de ziua „Regelui”

Gică Hagi a împlinit astăzi, 5 februarie, 54 de ani. „Regele” a fost sărbătorit de toți fanii și de microbiștii din România și de peste hotare. Unul dintre jucătorii care i-au scris lui Hagi un mesaj de ziua lui este chiar fiul său și elevul de la Viitorul Constanța, Ianis Hagi.

Tânărul fotbalist care a împlinit în octombrie 20 de ani i-a dedicat o postare pe instagram tatălui său. Ianis Hagi a glumit pe seama faptului că cei doi lucrează împreună la același club, Viitorul, unde Gică Hagi e antrenor și Ianis e decar și căpitan. „La mulți ani, tata! Ne vedem la muncă…”, a scris Hagi în engleză, pe contul său oficial de instagram.

View this post on Instagram

Happy Birthday Dad !!! ? See you at work…

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi) on

Ianis Hagi, mesaj de ziua lui Gică Hagi

Ianis Hagi s-a născut la Istanbul, la 22 octombrie 1998, când Gică Hagi juca la Galatasaray. Ianis a fost debutat de tatăl său în Liga 1 Betano la 5 decembrie 2014, când abia împlinise vârsta de 16 ani. În 2016 a fost transferat la Fiorentina, însă nemulțumit de faptul că nu juca, Ianis a fost răscumpărat de tatăl său în februarie anul trecut.

Tânărul fotbalist a avut o prestație excelentă de la întoarcerea în România, fapt ce l-a propulsat atât la naționala U21, unde a fost unul dintre liderii generației care a dus selecționata de tineret la Europeanul din Italia, cât și la naționala mare. El a debutat pentru tricolori în meciul de Liga Națiunilor disputat împotriva Lituaniei și câștigat de România cu 3-0, la 35 de ani de la debutul tatălui său la națională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri