News

Exclusiv! Mesajul halucinant primit de la rude de Larisa Butnariu, tânăra traficată și vândută de o familie de bani gata la doar 15 ani

01.10.2020 | 16:17
Exclusiv Mesajul halucinant primit de la rude de Larisa Butnariu tanara traficata si vanduta de o familie de bani gata la doar 15 ani
Larisa Butnariu este o tânără care luptă penru a-și reface viața. Și-a reluat studiile, vrea să termine liceul, să dea BAC-ul și să meargă la facultate
ADVERTISEMENT

Larisa Butnariu este o tânără care la 24 de ani a adunat experiențe cât ații în cinci vieți. La doar 15 ani a fost vândută, forțată să se căsătorească, să devină mamă și să practice prostituția tocmai de familia ei.

Părinții ei biologi au vândut-o la o vârstă fragedă unei familii de bani gata din Iași, iar la 15 ani a fost agresată sexual de tatăl adoptiv, apoi vândută și traficată.

ADVERTISEMENT

Tânăra a reușit să se conecteze cu familia biologică, care, recent, i-a trimis un mesaj halucinant în care rudele se consideră nevinovate și dau vina pe tatăl biologic pentru soarta pe care a avut-o. Larisa a povestit pentru FANATIK ce probleme întâmpină din cauza faptului că nu reușește nici să se angajeze.

Larisa Butnariu, traficată, vândută și obligată să se prostitueze

Cazul tinerei din Iași este unul demn pentru un roman sau o dramă, căci după ce a trecut prin orori greu de reprodus în cuvinte, cei care i-au făcut rău sunt liberi și locuiesc chiar la câteva străzi distanță de ea. Larisa Butnariu a avut curaj să vorbească, să-și spună povestea, deși era conștientă că oamenii îi vor pune etichete, iar viața ei poate deveni un chin.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a luat acest risc cu gândul că România va vedea în ea un exemplu, că în 2021, sute de tinere din țara noastră sunt date dispărute, luate și vândute rețelelor de trafic de persoane. Acesta este și cazul Larisei, care a fost vândută de familia ei, după ce a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat care o obliga să se prostitueze inclusiv însărcinată.

După ce s-a conectat cu rudele sale, acestea i-au trimis un mesaj prin care i-au spus că nu sunt vinovate pentru ce s-a întâmplat cu ea, însă nici urmă de sprijin moral. „ Este vorba de unul dinte frații tatălui meu. Eu nu vreau nimic de la ei, mi-am dorit să-i cunosc, am plâns de fericire când i-am descoperit. Acum îmi trimit genul ăsta de mesaje, s-a rupt ceva în mine, vă dați seama. Credeam că o să pot avea o relație bună cu rudele mele biologice, nu înțeleg ce mi se întâmplă.”, a declarat Larisa Butnariu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Acesta este mesajul pe care Larisa l-a primit de la unul dintre unchii ei
Acesta este mesajul pe care Larisa l-a primit de la unul dintre unchii ei

„ Începând de azi refuz să mai cer explicații oricui despre adopția mea şi despre ce s-a întâmplat după aceea. A fost ultima picătură pe care am înghițit-o, iar faptul că fac acest screen public este doar pentru mâncătorii de rahat care încă spun că sunt eu nebună și că oamenii nu se mai vând de prin secolul 16.”, a menționat fata, după ce a primit mesajul dureros din partea rudelor biologice.

Povestea ei este una îngrozitoare, căci soțul abuziv a vândut-o unor rețele de traficanți de droguri. A ajuns să practice prostituția în mai multe țări din Europa și a reușit să scape din calvarul pe care îl trăia abia în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT

La 24 de ani, Larisa Butnariu are 3 copii care nu locuiesc cu ea, fiind crescuți de asistenți maternali. Ea ține legătură cu micuții, pe care îi vizitează de fiecare dată când poate și i se dă voie. De altfel, tânăra și-a reluat studiile, este la liceu în clasa a 10-a și este o susținătoare a oamenilor străzii, cărora le duce o gură de mâncare.

 „Cu stimă, Eu cetățeanul Butnariu Larisa cer Guvernului României să îmi aprobe cererea de sinucidere asistată, deoarece în urma procesului de trafic de persoane în care sunt citată din 2015 ca parte vătămată mă confrunt cu amenințări cu moartea, răpiri materializate, violuri și cu toate apelurile disperate făcute către organele abilitate nu se iau măsuri.

Eu am fost adoptată la 3 ani din Suceava într-o familie de bani gata, aș putea spune. Am avut o copilărie fericită până când tata a fost arestat. 

În momentul în care a ieșit tata, au început abuzurile de natură sexuală, cu toate că aveam 15 ani și oleacă, cu toate că eram genul ăla de fată, după cum mă vedeți, care se îmbracă cât se poate de decent, nu machiaj, nu farduri, nu nimic”, a mai povestit Larisa Butnariu.

Își dorește foarte mult un loc de muncă

Deocamdată, Larisa Butnariu se focusează pe școală, are și un canal de Youtube unde postează clipuri în care vorbește despre experiența ei, însă își dorește un loc de muncă. Ea a încercat să se angajeze de nenumărate ori, însă din cauza trecutului ei nu vrea nimeni să-i dea o șansă.


„M-am angajat ospătar la un moment dat, însă au venit câțiva indivizi și l-au amenințat pe patron, apoi m-au dat afară, ce era să facă? M-am angajat apoi într-un supermarket, au venit și acolo unii cu care aveau cuțite, nimeni nu a intervenit, nici paznic, nimeni. Am avut un accident în care era să mor și efectiv au făcut în așa fel încât să renunț eu la locul de muncă. Îmi doresc foarte mult să lucrez, să am un loc de muncă, dar nimeni nu mă angajează. Este foarte greu și chiar nu reușesc.”, a declarat Larisa Butnariu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Ronald Gavril a rămas ”mut” când a aflat ce vârstă are Anamaria Prodan....
Ronald Gavril a rămas ”mut” când a aflat ce vârstă are Anamaria Prodan. ”Mi-a cerut buletinul”
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
Noua perlă a turismului românesc. Cum arată cel mai întins oraș din țară,...
Noua perlă a turismului românesc. Cum arată cel mai întins oraș din țară, plin de peisaje spectaculoase și povești
Ce au în comun cel mai înalt bărbat din lume și cea mai...
Ce au în comun cel mai înalt bărbat din lume și cea mai scundă femeie în viață. Ea îi încape în pantof
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Cine este noua amantă a lui Putin. Președintele Rusiei s-a îndrăgostit nebunește de...
Cine este noua amantă a lui Putin. Președintele Rusiei s-a îndrăgostit nebunește de ea
Scandal în lumea bună. Fostul iubit al Vicăi Blochina s-a bătut cu vibratorul
Scandal în lumea bună. Fostul iubit al Vicăi Blochina s-a bătut cu vibratorul
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Şocul anului, Ilie Năstase a recunoscut ce etnie are: E adevărat, şi sunt...
Şocul anului, Ilie Năstase a recunoscut ce etnie are: E adevărat, şi sunt mândru de asta!
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Zodiile care, săptămâna aceasta, vor trece peste cele mai mari hopuri din viață....
Zodiile care, săptămâna aceasta, vor trece peste cele mai mari hopuri din viață. Se anunță o perioadă excelentă pentru ele