Fotbal intern

Mesajul incredibil pe care tricolorii lui Mirel Rădoi îl au în vestiar de 8 luni. FOTO EXCLUSIV

16.06.2019 | 00:36
Mesajul incredibil pe care tricolorii lui Mirel Radoi il au in vestiar de 8 luni FOTO EXCLUSIV

FANATIK a intrat în posesia unui mesaj incredibil pe care tricolorii lui Mirel Rădoi îl au în vestiar de mai bine de opt luni și pe care l-au adus până la Forli, Italia. Echipa națională a României U21 se pregătește de turneul final care are loc în perioada 16 – 30 iunie, în cinci orașe din Italia și San Marino, iar elevii lui Mirel Rădoi fac tot posibilul să se motiveze înaintea partidelor de la Campionatul European U21.

Mesajul incredibil pe care tricolorii lui Mirel Rădoi îl au în vestiar de 8 luni

Delegația României U21 a ajuns în cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie, în Forli, acolo unde elevii lui Mirel Rădoi vor sta pe perioada turneului final, iar tricolorii mici au luat cu ei un afiș pe care l-au făcut în urmă cu mai bine de opt luni și care îi reprezintă în totalitate și le poartă noroc. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

În momentul în care Mirel Rădoi a fost instalat pe banca tehnică a echipei naționale a României, selecționerul le-a cerut elevilor săi să scrie pe un afiș câte un cuvânt care îi reprezintă și îi motivează înaintea meciurilor. Mirel Rădoi și-a întrebat elevii: “De ce avem nevoie astăzi ca să câștigăm?”, iar fotbaliștii României U21 au completat cu următoarele cuvinte: personalitate, plăcere, dăruire, disciplină, atitudine, goluri, caracter, muncă, altruism, putere, spirit de echipă, familie, autocontrol, inteligență, sacrificiu, echipă, grup, suflet, ambiție, unitate, curaj și implicare.

Mesajul din vestiarul României U21
Mesajul din vestiarul României U21

Povestea a început după România U21 – Țara Galilor 2-0

Acest mesaj al tricolorilor a fost scris imediat după ce Mirel Rădoi a fost instalat ca antrenor principal la echipa națională a României U21. Reprezentativa de tineret s-a impus cu scorul de 2-0 în fața selecționatei Țării Galilor, iar acela a fost momentul în care România U21 și-a asiguat în proporție de 99% prezența la EURO 2019.

După ce România U21 s-a impus în fața Țării Galilor cu scorul de 2-0, reprezentativa de tineret a mai avut nevoie de un singur punct în partida cu Liechtenstein. Tricolorii mici au câștigat ultimul meci din grupă cu 4-0, și s-au calificat la EURO 2019 după o pauză de 21 de ani. La Campionatul European din Italia și San Marino, România U21 face parte din Grupa C, acolo unde se mai află Anglia, Franța și Croația.

Primul meci al României U21 la EURO 2019 are loc marți, 18 iunie, de la or 19.30, la San Marino, în fața Croației U21. Toate meciurile reprezentativei de tineret sunt transmise de TVR și sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.