Mesajul înduioșător al mamei lui Denis Pașcovici după decesul fiului său

Alin Miu   
în Echipa nationala
11/10/2018, 21:16
Mesajul înduioșător al mamei lui Denis Pașcovici după decesul fiului său

Denis Pașcovici s-a stins din viață în cursul zilei de joi, la cinci zile distanță după ce suferise un atac cerebral. Părinții săi s-au plimbat pe la toate clinicile din Europa și au cheltuit sute de mii de euro pentru a încerca să-i readucă sănătatea copilului care a fost nevoit să treacă peste 17 intervenții chirurgicale pe creier.

Ionela Adina Pașcovici, mama lui Denis, a publicat pe o rețea de socializare un mesaj înduioșător după trecerea în neființă a fiului său.

Mesajul înduioșător al mamei lui Denis Pașcovici

„Zbor lin, Denis” este mesajul transmis de mama lui Denis, Ionela Adina, care a postat totodată o fotografie pe care este inscripționat următorul mesaj: „Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo… ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”.

Un mesaj de condoleanțe a avut și Federația Română de Fotbal, de altfel, și cea care a oferit prima această veste tristă. România evoluează joi seara în Lituania, iar Cosmin Contra a dezvăluit că le-a povestit jucătorilor săi despre drama lui Pașcovici.

Ce mesaj a transmis FRF

„În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral.

Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal  și Echipa Națională de Fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”, este mesajul pe care Federaţia Română de Fotbal l-a publicat pe pagina oficială de Facebook.

Denis Pașcovici primise de curând buletinul, după împlinirea vârstei de 14 ani. După ce s-a retras din fotbal, în 2011, de la Farul Constanța, Cosmin Pașcovici a ales să plece la muncă în străinătate pentru a putea achita o parte din cheltuielile pentru ședințele de chimioterapie și radioterapie ale fiului său.

Închide ×