Life

Mesajul lacrimogen al lui Alex Bodi din arest. Este în culmea fericirii

28.12.2020 | 10:24
ADVERTISEMENT

Alex Bodi transmite un mesaj lacrimogen și emoționant din arestul la domiciliu. Afaceristul este în culmea fericirii, având alături ambele fiice.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este foarte activ în mediul online, de la întoarcerea la casa din Tunari. Postările acestuia sunt frecvente, ținându-și fanii la curent cu toate noutățile din viața lui.

ADVERTISEMENT

Tabloul perfect de familie este completat și de prezența iubitei afaceristului din Mediaș, Daria Radionova. Femeia petrece sărbătorile de iarnă în compania actualului partener de viață și a fetelor pe care acesta le are din relațiile anterioare.

Mesajul lacrimogen al lui Alex Bodi din arest. Este în culmea fericirii

„Nu există fericire și bogăție mai mare decât cea pe care o ai când îți strângi copiii în brațe! Dacă s-ar putea, aș da orice ca să vă am mereu lângă mine, pentru că asta mă face cel mai puternic om din lume!!”, a scris bărbatul în descrierea unei fotografii în care apare alături de ambele copile, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și fetele lui
Alex Bodi și fetele lui
Sursa foto: Instagram

Daria Radionova este și ea în culmea fericirii. Prezența copilelor iubitului său a întregit un tablou de familie frumos, iar femeia a surprins imagini în care toți cei patru se relaxează pe canapea, la un film.

Daria Radionova, Alex bodi și fetele lui
Daria Radionova, Alex bodi și fetele lui, pe canapea, relaxându-se la un film
Sursa foto: InstaStory

Nu este singurul motiv de fericire pentru cei doi. Omul de afaceri a anunțat recent că își dorește să se căsătorească din nou, iar o nuntă cu rusoaica ar putea avea loc în curând, descriind legătura dintre ei ca:„mai mult de atât nu aș putea cere” .

ADVERTISEMENT

În privința copiilor, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a rămas setat pe ideea de a avea doi băieți. El a menționat că aceasta este cea mai mare dorință a sa. Cu câteva luni în urmă, fosta asistentă TV a fost însoțită de bărbat la o clinică de inseminare artificială.

Se pare că planurile afaceristului nu s-au schimbat, înlocuită a fost doar femeia care o să-i dăruiască copiii. Relația dintre Bodi și Daria Radionova merge de minune. Printre postările omului de afaceri s-au numărat și declarații de dragoste pentru frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT