Fotbal intern

Mesajul lui Alexander Gonzalez la despărțirea de Dinamo. „Mă întorc acasă cu un gust amar”

19.12.2020 | 17:33
Mesajul lui Alexander Gonzalez la despartirea de Dinamo Ma intorc acasa cu un gust amar
ADVERTISEMENT

Alexander Gonzalez a transmis un mesaj la plecarea de la Dinamo. Fotbalistul a fost de acord cu propunerea celor din DDB de a primi o parte din bani pentru a nu se duce la FIFA.

Dinamo va termina duminică seară, împotriva Academicii Clinceni, un 2020 sumbru, în care existența clubului a fost pusă sub semnul întrebării după schimbul dintre Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Dacă spaniolul continuă cu iluzii și minciuni și așteaptă ședința Adunării Generale a Acționarilor pentru a mări capitalul, în lumea reală jucătorii părăsesc echipa și postează scrisori pe rețelele sociale sau le emit în presa din străinătate, acuzând scenarii de groază la Dinamo.

Alexander Gonzalez, la despărțirea de Dinamo: „Mă întorc acasă cu un gust amar”

Pe lângă faptul că toți cei care au părăsit echipa au lăudat eforturile făcute de fanii din DDB și familia creată de fotbaliștii noi și vechi de la Dinamo, jucătorii au dorit să transmită și un mesaj de afecțiune celor necunoscuți. Este vorba despre lucrătorii de la echipa roș-albă, cei care nu apar în poze sau în prim planul fotografiilor de bucurie după succese.

ADVERTISEMENT

Alexander Gonzalez , apărătorul dreapta din Venezuela pe care echipa din București l-a ajutat să se întoarcă și la prima reprezentativă a țării sale, jucând în ultimele două partide, cu Brazilia și cu Chile, a dorit să transmită un mesaj de suflet acestor muncitori de la formația la care a jucat.

În pozele postate pe InstaStory, jucătorul sud-american s-a fotografiat cu angajați ai echipei de la Săftica. Pozele au fost realizate în ultima sa zi la echipa din București, la baza sportivă a clubului. Jucătorul a fost acolo împreună cu soția și cu cei doi copii. Cei mici s-au jucat pe teren, iar tatăl acestora și-a luat rămas bun de la cei cu care a lucrat timp de patru luni.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc mult oamenilor care lucrează la Dinamo”, a transmis astăzi, încă o dată, fotbalistul, care a fost de acord cu propunerea celor din DDB.

„Mă întorc acasă cu un gust amar când mă gândesc la oamenii ăștia care ne-au mințit, dar am ajuns la un acord cu o organizație a fanilor care au luat 25% din acțiunile clubului acum un an, când clubul avea la fel grave probleme financiare. Se numesc DDB. Mi-au oferit o parte din bani, numai să nu mă duc la FIFA.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Alexander Gonzalez: ”Vreau să ies cât mai repede din acest film de groază”

Eu am acceptat pentru club, mereu gândind cu inima, nu cu capul. Pentru ca echipa să poată merge mai departe. Vreau să ies cât mai repede din acest film de groază. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viață așa ceva. Am trecut prin multe experiențe în fotbal, dar cu asta cred că mi-am dat masteratul. Azi sunt un jucător liber.

Vreau să vă urez un Crăciun fericit pentru că a fost un an greu pentru toată planeta și trebuie să fim conștienți măcar acum că dacă suntem sănătoși, atunci trebuie să fim fericiți. Petrecere frumoasă. Pe curând, Dinamo București! Sper ca în acest sezon să reușiți să vă îndepliniți obiectivele”, a povestit jucătorul într-o postare video pe o rețea de socializare.

”Am văzut și oameni minunați care nu au mai văzut un euro de mult timp, bucătari, îngrijitori de teren, oamenii de la magazie, care încearcă să-și facă treaba cât mai bine și în aceste condiții, să fie mâncarea gata după antrenament chiar dacă au familie și nu mai erau plătiți de 5 luni într-o țară în care salariul minim este 600 de euro.

Foarte inuman totul. Să te joci cu viața oamenilor este cel mai rău lucru pe care îl poți face. Au pus o mulțime de familii în genunchi fără să se gândească că o să se transforme totul într-o discuție eternă și un mediu total ostil”, a adăugat fotbalistul. Jucătorul din Venezuela a mai avut încă un mesaj la despărțirea de club.

50 de selecții are Gonzalez pentru prima reprezentativă a Venezuelei. Fotbalistul are un salariu la Dinamo de 12.500 de euro.

ADVERTISEMENT