Fotbal international

Mesajul lui Alisson pentru fani după transferul la Liverpool. Video

20.07.2018 | 10:14
Mesajul lui Alisson pentru fani dupa transferul la Liverpool Video

Alisson Becker le-a transmis fanilor un mesaj după transferul la Liverpool. Portarul brazilian i-a asigurat pe englezi că va da tot ce are mai bun pentru a câștiga trofee alături de clubul de pe Anfield Road.

Liverpool a dat lovitura cu transferul lui Alisson Becker de la AS Roma. Gafele lui Karius din finala Champions League i-au făcut pe cormorani să nu se uite la bani în perioada de transferuri, iar Alisson a devenit cel mai scump portar din istorie.

Goalkeeperul care va apăra poarta “cormoranilor” le-a transmis un mesaj fanilor de pe Anfield. Alisson a spus că transferul în Anglia este un pas important în cariera sa și i-a asgurat pe englezi că va da tot ce are mai bun pentru club.

Alisson le-a transmis fanilor un mesaj după transferul la Liverpool

“Sunt foarte fericit, e un vis devenit realitate să port tricoul prestigios al unui club aşa important şi obişnuit să câştige tot timpul! Abia aștept să ne vedem cu toții. Este un pas uriaş în cariera mea şi în viaţa mea să fac parte din acest club, din această familie. Sunt sigur că voi da tot ce am mai bun”, a declarat Alisson.