Fotbal international

Mesajul lui Angel Correa pentru mama sa bolnavă de cancer: „Îți poate afecta corpul, dar nu-ți va atinge sufletul”

29.03.2020 | 12:56
Mesajul lui Angel Correa pentru mama sa bolnava de cancer Iti poate afecta corpul dar nuti va atinge sufletul
ADVERTISEMENT

Angel Correa, mijlocașul lui Atletico Madrid, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare, pentru mama care luptă împotriva cancerului.

Mesajul lui Angel Correa pentru mama sa bolnavă de cancer

Angel Correa a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a o încuraja pe mama sa în lupta cu cancerul. Fotbalistul lui Atletico Madrid i-a transmis mamei sale că numai prin credință va scăpa de cumplita boală.

ADVERTISEMENT

„Nu există armistițiu pentru dușmanul tău pe câmpul bătăliei. Îți poate afecta corpul, dar nu-ți va atinge sufletul. Chiar dacă îți smulge carnea, credința ta va rămâne de nezdruncinat.

Nu va fura cine ești tu, spiritul tău e mai puternic. Ai câștigat acest război. Ești luptătoarea noastră. Te iubim, mamă”, a scris Angel Correa pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Angel Correa, conform transfermarkt.com

Dramă la Atletico Madrid

Atletico Madrid a primit o veste teribilă

în plină pandemie, după decesul fotbalistului Christian Minchola, în vârstă de 14 ani, legitimat la centrul de copii și juniori al clubului.

Familia ‘rojiblanca’ este în doliu. Christian, de la echipa U14, ne-a părăsit. Odihnește-te în pace!”, se arată în comunicatul emis de Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Koke, mijlocașul echipei lui Diego Simeone, a reacționat la scurt timp de la anunțul clubului: „Viața este atât de nedreaptă. Sunt mândru că ai putut purta acest tricou. Condoleanțe colegilor, prietenilor și familiei”.

Miguel Angel Gil, directorul executiv al lui Atletico Madrid, a fost cutremurat de vestea tristă pe care a primit-o: În ultimele zile, persoane care mi-au fost foarte dragi au decedat, unii de coronavirus, alții de diferite maladii”.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc un sentiment de mare nedreptate să nu le pot spune adio. La fel ca în cazul lui Christian, dispariția lor mi-a rupt sufletul”, a declarat Miguel Angel Gil.

  • 14 ani era vârsta lui Christian Minchola
ADVERTISEMENT