Fotbal intern

Mesajul lui Bogdan Vintilă după ce FCSB a câștigat Cupa României: ”Felicitări domnului Becali!”

23.07.2020 | 20:13
Mesajul lui Bogdan Vintila dupa ce FCSB a castigat Cupa Romaniei Felicitari domnului Becali
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a postat un mesaj de felicitare după ce ”roș-albaștrii” au câștigat Cupa României învingând Sepsi OSK cu 1-0.

Vintilă a fost îndepărtat de la prima echipă după înfrângerea din deplasare cu Universitatea Craiova, iar în locul său a fost adus Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert.

ADVERTISEMENT

Docil ca de fiecare dată, tehnicianul care a ratat un nou titlu pentru FCSB a acceptat umil decizia lui Gigi Becali și a răspuns afirmativ atunci când i s-a propus să meargă la Academia clubului.

Bogdan Vintilă, mesaj de felicitare după ce FCSB a câștigat Cupa României

La aproape 24 de ore după ce FCSB a câștigat Cupa României, Bogdan Vintilă a transmis un mesaj de felicitare pentru toată lumea din club în stitlul caracteristic cu care ne-a obișnuit în cele 11 luni ca antrenor principal al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Felicitări FCSB pentru câștigarea Cupei României!!! Felicitări jucătorilor, staff-ului tehnic și medical! Felicitări și jucătorilor care au pus umărul la calificarea echipei până în finală, dar nu mai sunt în club!

Felicitări domnului Becali, lui MM Stoica, lui Alexandru Tudor și staff-ului administrativ! Felicitări suporterilor care au suferit și s-au bucurat alături de echipă! Felicitări tuturor!!!

ADVERTISEMENT

Felicitări FCSB pentru câștigarea Cupei României!!!Felicitări jucătorilor, staff-ului tehnic și medical! Felicitări și…

Posted by Bogdan Arges Vintila on Thursday, July 23, 2020

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a oferit șansa să antrenez la aceasta echipă! Mulțumesc staff-ului meu, criticilor mei și tuturor din club pentru susținerea și ajutorul dat în această perioadă!

Voi continua să muncesc la pregătirea și promovarea tinerilor fotbaliști, împreună cu cei de la Academia FCSB! Doamne ajută!”, este mesajul postat de Bogdan Vintilă pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0 în finala cu Sepsi OSK prin golul lui Dennis Man și și-a asigurat participarea în sezonul viitor al Europa League. FCSB va primi 260.000 de euro pentru câştigarea Cupei României, iar la această sumă se va adăuga şi 55.000 de euro, bani primiţi în fazele anterioare.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 10,00 este cota pentru „scor corect: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT