Sport

Mesajul lui Cătălin Moroșanu pentru români: „Fraților, din păcate, anul acesta nu am putut lua lumina de la Biserică”

19.04.2020 | 13:50
Mesajul lui Catalin Morosanu pentru romani Fratilor din pacate anul acesta nu am putut lua lumina de la Biserica
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu nu a luat Lumina în Noaptea de Înviere, dar a avut un mesaj pentru toți românii, în care a făcut referire și la pandemia de coronavirus.

Mesajul lui Cătălin Moroșanu pentru români

Cătălin Moroșanu a adresat un mesaj pentru toți românii, în care le transmite să rămână uniți, mai ales în situația actuală privind pandemia de coronavirus care a lovit întreaga România.

ADVERTISEMENT

„Rugați-vă și bucurați-vă căci Hristos a înviat! Frați români, din păcate, anul acesta nu am putut lua lumina de la Biserică, însă trebuie să înțelegem cu toții această situație dificilă în care ne aflăm și peste care sper să trecem cât mai rapid.

Dumnezeu lucrează prin oameni. Lumina este în sufletul nostru. Speranța suntem noi, care prin puterea exemplului luptăm să facem bine aproapelului. Paște fericit alături de cei dragi!”.

ADVERTISEMENT

Noua casă a lui Sergiu, bărbatul surprins pe cal în Iași, prezentată de Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a reușit să-i construiască o casă lui Sergiu, bărbatul surprins pe cal în Iași, printr-o postare pe rețelele de socializare: „În sfârșit a venit clipa cea mare! Acum dragi români puteți să vedeți casa lui Sergiu!

Este o minune înfăptuită de voi, de inima voastră mare si spiritul vostru de români adevărați! Jos este videoul, cu toată casa, curte, gradină, foișor și locul unde îl va ține pe Suru, calul care l-a facut celebru pe ,,Taticul călăreț”?”.

ADVERTISEMENT

„Vreau sa mulțumesc echipei BZI, oameni care au fost trup și suflet în acest caz social și nu în ultimul rând VOUĂ, fără voi nu realizam visul lui Sergiu!??.

Sper să vă placă casa, eu personal am îndrăgit-o pe loc, are o energie pozitivă și sper ca acolo să rămână toată viața! Voi atașa la comentarii contractul de vânzare-cumparare și extrasele de cont pentru cei care doresc să vadă cum s-a cheltuit fiecare bănuț donat in aceasta campanie.

ADVERTISEMENT

Și că știți cum lucrează Dumnezeu, Sergiu va fi angajat ca lucrător la ApaVital Iasi! ?✌️✌️ Va avea de lucru și va munci pentru cele două fetițe superbe și băiatul lui, Sergiu Jr!”, a mai scris Cătălin Moroșanu.

„Pentru toți cei care doresc să-l ajute în continuare, voi lăsa numărul de telefon al lui Sergiu: (0758) 452 458 ! Misiunea mea nu s-a incheiat, voi veghea asupra acestei familii si voi incerca sa-i indrum pe calea cea dreapta!?

Al vostru, Catalin Morosanu, ma inclin cu respect in fata voastra!”, a mai scris Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT