Sport

Mesajul lui Conor McGregor de pe Instagram a șocat pe toată lumea: 1,6 milioane de like-uri într-o oră!

08.10.2018 | 17:16
Mesajul lui Conor McGregor de pe Instagram a socat pe toata lumea 16 milioane de likeuri intro ora
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a pierdut prin strangulare meciul avut în cadrul galei UFC 229 împotriva lui Khabib Nurmagomedov, fiind dominat total pe durata celor patru runde.

După meci, Khabib a sărit din cușcă pentru a se lupta cu oamenii din staff-ul lui McGregor, în timp ce irlandezul a avut parte la rândul său de clipe tensionate în octagon. Trei persoane din anturajul rusului l-au atacat, dar până la urmă forțele de ordine au calmat rapid spiritele.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă a venit doar Khabib Nurmagomedov, care nu a zăbovit prea mult însă, neacceptând nicio întrebare din partea jurnaliștilor și cerându-și scuze pentru evenimentele create. McGregor a absentat, postând ulterior pe Twitter un mesaj prin care solicita revanșa.

Mesajul lui Conor McGregor de pe Instagram

Luni însă, irlandezul a postat un mesaj controversat și pe Instagram. Acesta a încărcat o poză cu el și cu un pahar de whisky, alături de mesajul: „Am pierdut meciul, dar am câștigat bătălia. Războiul continuă”.

ADVERTISEMENT

Peste 1,6 milioane de like-uri a strâns această postare în decurs de o oră. Desigur, mulți dintre fanii care au lăsat comentarii s-au arătat surprinși de acest mesaj, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în ring.

McGregor poate face referire însă la aspectul financiar, unul foarte important pentru el, după cum a recunoscut-o în nenumărate rânduri. Gala UFC 229 a fost cea mai mare din istoria companiei în privința încasărilor.

ADVERTISEMENT
Reactia lui Conor McGregor pe Instagram
Reactia lui Conor McGregor pe Instagram

E foarte posibil să avem parte de un nou meci între cei doi, așa cum s-a întâmplat între Conor McGregor și Nate Diaz. Irlandezul a pierdut prima partidă, dar a câștigat-o pe cea de-a doua.

Khabib este neînvins în MMA, având 27 de victorii în tot atâtea meciuri disputate. În schimb, McGregor se află deja la cea de-a patra înfrângere. Irlandezul absentase în circuit în ultimii doi ani, perioadă în care a debutat și în boxul profesionist, într-un meci care a generat venituri uriașe cu Floyd Mayweather.

ADVERTISEMENT