Fotbal intern

Mesajul lui Cosmin Matei, după ce Denis Paşcovici a murit! Cum vrea să-i ajute tatăl

12.10.2018 | 07:58
Mesajul lui Cosmin Matei după ce Denis Paşcovici a murit. Fostul fotbalist, alături de fiul şi soţia sa

Jucătorul celor de la Genclerbirligi, Cosmin Matei, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi îndeamnă pe fotbalişti şi cei din spaţiul virtual să doneze orice sumă de bani pentru a-l ajuta pe fostul fotbalist Cosmin Paşcovici, după ce fiul său a murit . Denis Paşcovici avea doar 14 ani, iar în 2006 îi era descoperită o tumoare pe creier din cauza căreia suferea ulterior 16 intervenţii chirurgicale.

Cosmin Matei a decis să vină în ajutorul lui Cosmin Paşcovici şi a rugat întreaga lume din spaţiul virtual să contribuie cu cât îşi doresc pentru ajutorarea familiei îndurerate. Mesajul postat de el pe Facebook a strâns numeroase comentarii prin care oamenii şi-au transmis condoleanţele pentru Denis.

Cosmin Matei vrea să ajute familia lui Denis Paşcovici! Ce mesaj a postat:

“Suport familiei Pascovici care astăzi şi-au pierdut fiul, Denis, care s-a născut un luptător şi timp de 14 ani zi de zi a luptat pentru viaţa lui. Din păcate astăzi el a încetat din viaţa şi noi toţi am pierdut un luptător. Dorim prin această campanie cât mai multă lume să fie alături de ei printr-un suport financiar. Contul personal Pascovici Mihai Cosmin RO36BRDE020SV25174700200,este deschis la banca BRD. Vă mulţumim”, se arată pe pagina lui Matei.

Mesajul lui Cosmin Matei după ce Denis Paşcovici a murit. Postarea de pe Facebook prin care jucătorul de la Gencler a cerut ajutorul
Mesajul lui Cosmin Matei după ce Denis Paşcovici a murit. Postarea de pe Facebook

 

Mesajul sfâşietor al tatălui

Înainte ca Denis Paşcovici (14) să-şi dea ultima suflare, tatăl său a transmis un mesaj video în care anunţa că fiul său a intrat în comă şi le cerea fotbaliştilor echipei naţionale că câştige partida cu Lituania pentru el: “Dimineață l-am anunțat pe prietenul meu, Cătălin Gheorghiu și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. L-am rugat, dacă puteți să jucați meciul ăsta pentru Denis, pentru băiatul meu luptător, care se zbate între viață și moarte, el fiind un fan mare al echipei naționale. Mi-aș dori din toată inima – poate o să fie ultimul meci pe care îl va prinde – să câștigați pentru el. Vă mulțumesc mult”, a spus Cosmin Paşcovici.

România s-a impus în Lituania cu scorul de 2-1, după ce Denis a încetat din viaţă.