Fotbal intern

Mesajul lui Costel Enache după ce l-a văzut pe Denis Alibec cu tortul de ziua sa: „Nu-l mânca pe tot!” :)

06.01.2019 | 17:03
Mesajul lui Costel Enache dupa ce la vazut pe Denis Alibec cu tortul de ziua sa Nul manca pe tot

Denis Alibec a împlinit pe 5 ianuarie vârsta de 28 de ani, iar mama sa a publicat pe contul de Facebook în care apărea alături de Denis și de bunica lui Denis. În imaginea respectivă se vede și tortul primit de Alibec, unul cu totul special, în forma unui teren de fotbal și cu o minge, siglă și tricoul jucătorului de la Astra.

Poza a fost văzută și de Costel Enache, antrenorul Astrei, care a dezvăluit că i-a transmis imediat un mesaj amuzant fotbalistului:  ”Eu i-am transmis de dimineaţă mesajul să nu mănânce tot tortul”. Denis Alibec și-a criticat de curând în termeni duri fostul antrenor de la FCSB. 

Mesajul lui Costel Enache după ce l-a văzut pe Denis Alibec

Denis Alibec a primit un tort cu tematica din partea mamei sale
Denis Alibec a primit un tort cu tematica din partea mamei sale

Cariera lui Denis Alibec

Alibec a început fotbalul în 2001, la vârsta de zece ani, la Callatis Mangalia. A petrecut scurtă vreme și la juniorii de la FCSB, însă a plecat repede după un conflict cu antrenorii de acolo. Fotbalul profesionist l-a început în 2008, la Farul Constanța. După un singur sezon petrecut acolo, Alibec a fost transferat în 2009 de Inter, dar nu a reușit să se adapteze în Serie A, petrecând patru ani acolo mai mult din postura de jucător împrumutat.

S-a reîntors în România în 2014 la Astra, unde a reușit cele mai bune performanțe din carieră, impresionând în cupele europene și cucerind titlul de campion. În 2017 a semnat cu FCSB. După o jumătate de sezon bună, a urmat o stagiune de coșmar, în care nu a reușit să marcheze prea multe goluri și a intrat în conflict cu toată lumea. Din acest sezon a revenit la Astra, unde continuă să aibă un nivel modest însă. Pentru naționala României a jucat nouă meciuri și a înscris un gol.

Tags: