Fotbal international

Mesajul lui Cristi Manea înainte de România – Liechtenstein de la U 21: “Să-i facem mândri pe romani”

16.10.2018 | 18:22
Mesajul lui Cristi Manea înainte de România - Liechtenstein de la U 21. Fundaşul în meciul de fotbal dintre România şi Serbia, din cadrul Ligii Naţiunilor

Cristi Manea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook înainte de partida România – Liechtenstein de la U 21, ultimul meci al echipei naţionale de tineret, din care trupa lui Mirel Rădoi se califică şi cu un punct la EURO 2019.

Jucătorul celor de la CFR Cluj a făcut parte din lotul lui Cosmin Contra pentru dubla cu Lituania şi Serbia şi nu va fi aproape de “tricolorii” mici în această seară, însă a vrut să-şi transmită susţinerea printr-un mesaj de pe internet. Cristi Manea îşi doreşte însă să facă parte din lotul care va lua parte la Campionatul European din 2019, din Italia, şi a discutat despre aceste aspect cu fiecare ocazie pe care a avut-o. Până atunci, România U 21 mai are de jucat un meci:

Ce mesaj a postat Cristi Manea înainte de România – Liechtenstein de la U 21

“În această seară le țin pumnii colegilor mei în ultimul pas spre calificarea la Euro 2019. Am început acest drum în Liechtenstein și se pare că îl încheiem tot cu ei. Îmi pare rău că nu pot să fiu prezent la ultimul pas către European și vreau ca la finalul acestui meci să-i facem mândri pe români”,  a scris Cristi Manea înainte de România – Liechtenstein de la U 21.

Mesajul lui Cristi Manea, postat pe Facebook, înainte de România - Liechtenstein de la U 21. Fotografie realizată în timpul bucuriei de la victoria din Lituania
Mesajul lui Cristi Manea, postat pe Facebook, înainte de România – Liechtenstein de la U 21 

După remiza de la naţionala de seniori, Manea a spus că vrea să ia parte şi el la turneul final: “Am jucat acolo opt meciuri şi sunt cu sufletul şi acolo. E o foarte mare bucurie pentru că ştiu cât de greu a fost. Dar uşor, uşor am câştigat, am reuşit să nu pierdem niciun meci şi eu cred că ne calificăm la EURO. Eu vreau să mă duc la EURO, nu la petrecere”, a spus Cristi Manea la finalul meciului România  – Serbia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri