News

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone după ce a câștigat, definitiv, alegerile la Sectorul 5

04.10.2020 | 19:50
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj bucureștenilor după ce BEM a respins cererea de renumărare a voturilor pentru Sectorul 5.

Proaspătul primar de București le-a promis alegătorilor că se va apuca de muncă, așa cum a promis.

ADVERTISEMENT

Politicianul a remarcat cum în zona Mărgeanul există bucăți de beton care pot să cadă oricând în capul trecătorilor.

Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile la Sectorul 5

E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă şi asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte! Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am şi identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată.

ADVERTISEMENT

Bucăţi dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăţi de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignoraţi de fosta conducere.

Pentru că lucrurile nu puteau rămâne aşa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliţie a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranţa oamenilor!

ADVERTISEMENT

Aşa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani. Nu l-a interesat care este situaţia reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua aşa! V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector!

Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai aşa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”, a scris Piedone pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone rămâne primar în București după ce BEM a respins cererea de renumărare a voturilor pentru algerile locale din Sectorul 5, potrivit RTV.ro.

ADVERTISEMENT