Fotbal international

Mesajul lui Cristiano Ronaldo înainte de returul Juventus – Atletico Madrid: “Împreună, cu toții!”

11.03.2019 | 11:48
Mesajul lui Cristiano Ronaldo inainte de returul Juventus  Atletico Madrid Impreuna cu totii

Cu 48 de ore înaintea crucialului retur din optimile Champions League dintre Juventus și Atletico Madrid Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe canalul Juventus TV pentru fanii bianconerilor. Portughezul recunoaște că va fi un examen foarte dur acest al doilea meci, pentru că misiunea sa și a colegilor lui este îngreunată de faptul că la Madrid Atletico s-a impus cu scorul de 2-0 și echipa lui Diego Simeone știe să se apere foarte bine.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii lui Juventus înaintea returului cu Atletico Madrid

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo, care a jucat, în cei nouă ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, multe meciuri împotriva celor supranumiți los colchoneros, rămâne optimist în șansele echipei sale de a răsturna handicapul din tur și a obține calificarea în sferturile de finală ale Champions League. Dar pentru aceasta CR7 face apel la toți suporterii bianconerilor să fie alături din primul până în ultimul minut.

“Ce vreau să le spun este: marți seară, haideți să gândim pozitiv, haideți să credem, e posibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru să creăm un stadion frumos, să fim toți împreună. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că noi ne vom face treaba pe teren, încercând să înscriem goluri și să câștigăm meciul și ne trebuie sprijinul vostru. Vă mulțumesc. Da, eu sunt gata să revin”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul cere ca toți să creadă și să fie uniți în visul lor
Mesajul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul cere ca toți să creadă și să fie uniți în visul lor

Cristiano Ronaldo a fost cumpărat pentru a se câștiga Champions League

Cristiano Ronaldo a fost cumpărat vara trecută de Juventus, cu suma de 117 milioane euro și efortul financiar al lui Juventus nu s-a oprit aici, pentru că salariul portughezului este de 30 de milioane euro pe sezon, cea mai mare cifră salarială existentă vreodată în fotbalul italian. Și aceste eforturi au fost făcute nu pentru al optulea scudetto consecutiv, ci pentru câștigarea Champions League.

Dacă Juventus va fi eliminată încă de pe acum, din optimi, va fi o mare pierdere financiară, care va pune serios sub semnul întrebării grandiosul proiect prevăzut pentru vara acestui an, cu aducerea unui nume mare pe bancă, posibil Zinedina Zidane și a altor jucători de top, în frunte cu prietenul lui Ronaldo, brazilianul Marcelo.