Fotbal intern

Mesajul lui Dănciulescu pentru Niculescu, de pe Instagram, după venirea la Dinamo: “Baftă, prietene”

25.09.2018 | 17:49
Mesajul lui Danciulescu pentru Niculescu de pe Instagram dupa venirea la Dinamo Bafta prietene

Claudiu Niculescu a fost instalat antrenor la FC Dinamo Bucureşti imediat după demisia lui Ionel Dănciulescu. Dorinţa fanilor de a se reface cuplul “N&D”, cel care făcea furori în “haită” în vremea în care cei doi erau jucători, nu a putut fi îndeplinită nici după ce “Clau-gol” a insistat pe lângă Danciu să rămână. Acum, după ce apele s-au liniştit, Dănciulescu a avut un mesaj pentru noul tehnician de la Dinamo.

Ionel Dănciulescu a vrut să-i reamintească prietenului său că îi este alături în ceea ce face şi i-a urat să aibă baftă prin intermediul unei postări pe Instagram, alături de o fotografie cu ei doi:

Mesajul lui Dănciulescu pentru Niculescu

“Baftă multă, prietene! Îţi sunt alături, ca întotdeauna”, a scris Ionel Dănciulescu. Claudiu Niculescu explicase la conferinţa de prezentare că nu îl poate avea pe Danciu în ajutor: “Am încercat eu să-l conving să vină alături de mine. I-am spus că nu pot să vorbesc eu cu cei din conducere dacă tu nu vrei, trebuie să ştiu dinainte ce gânduri ai.

Mi-a transmis că decizia lui este definivă, din păcate, pentru că am fi lucrat împreună după mulţi ani. Îmi pare rău, asta este. Vorbesc mereu cu Danciu, ne cunoaştem de 35 de ani, suntem prieteni foarte buni”.

Mesajul lui Dănciulescu pentru Niculescu după venirea la Dinamo. Postarea de pe Instagram a lui Danciu
Mesajul lui Dănciulescu pentru Niculescu după venirea la Dinamo. Postarea de pe Instagram a lui Danciu

Preşedintele Alexandru David a dorit să lămurească situaţia plecării lui Dănciulescu: “Nu am discutat cu Claudiu despre acest lucru. Dănciulescu nu a fost dat afară, a plecat de la Dinamo pentru că aşa a dorit. Decizia lui a fost mai mult decât fermă. Pot să vă spun de orele întregi în care am încercat să-l conving să se întoarcă şi să renunţe la decizie, Are nevoie de odihnă. Uşa la Dinamo nu este încuiată, el a închis-o şi a plecat. Am discutat cu el ore întregi”, a declarat Alexandru David.

Claudiu Niculescu debutează pe banca tehnică a “câinilor” în meciul cu Dacia Unirea Brăila, din 16-imile Cupei României. Meciul e LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.