Fotbal intern

Mesajul lui Dario Bonetti pentru fanii lui Dinamo

14.08.2019 | 13:54
Mesajul lui Dario Bonetti pentru fanii lui Dinamo

Dario Bonetti a ținut să clarifice speculațiile referitoare la întoarcerea sa la Dinamo. Fostul tehnician al „alb-roșilor” a transmis pentru Radio Sport 1 un mesaj în care explică faptul că negocierile dintre el și Dinamo nu s-au mai ținut. Dario Bonetti a fost antrenorul dinamoviștilor în două rânduri în 2009 și în 2012. Cu tehnicianul italian pe bancă, Dinamo a câștigat Cupa și Supercupa României.

Mesajul lui Dario Bonetti pentru dinamoviști

„ Pentru relația care mă leagă de Dinamo și de toți fanii săi, vreau doar să subliniez că negocierea cu Dinamo nu a început niciodată, deoarece mi-a fost trimis un bilet de avion doar de la Olbia-Viena-București. În aeroportul din Viena, când mă îmbarcam în zborul spre București, mi-am dat seama de valoarea scăzută a propunerii care mi-a fost făcută.”

„Am cerut să mi se confirme condițiile economice pentru mine și staff-ul meu din 2012, precum și întăriri pentru echipă (4 jucători, cost de transfer zero).”, a mai spus italianul. Dario Bonetti a mai antrenat-o în România și pe ASA Târgu-Mureș.

Dario Boneeti pe vremea când o antrena pe Dinamo
Dario Boneeti pe vremea când o antrena pe Dinamo

Dario Bonetti are amintiri frumoase legate de Dinamo

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani este foarte apropiat de Dinamo. În 2009 și 2012, italianul se afla pe banca „alb-roșilor”. În prima experiență la clubul din Ștefan cel Mare, Dario Bonetti a rezistat pe bancă doar 10 etape, după care a preluat naționala de fotbal a Zambiei. La a doua experiență ca antrenor al dinamoviștilor, italianul a obținut primele și singurele titluri din cariera sa de antrenor.

Cu Dario Bonetti pe bancă, Dinamo a câștigat Cupa României în 2012 cu scorul de 1-0 împotriva lui Rapid și a câștigat Supercupa României tot cu scorul de 1-0 în confruntarea cu Oțelul Galați. După a doua plecare de la Dinamo, italianul și-a luat o pauză din cariera de antrenor, revenind în 2016 la ASA Târgu-Mureș unde a stat doar 3 meciuri.

  • 58 de ani are Dario Bonetti