Sport

Mesajul lui David Popovici la 75 de ani de la înființarea clubului Dinamo: „Mă ajută în misiunea de a inspira oamenii să facă sport”. Video

David Popovici a transmis un mesaj la 75 de ani de la înființarea clubului Dinamo. „Rechinul” a fost prezent la evenimentul organizat de clubul din Ștefan cel Mare.
17.05.2023 | 18:13
Mesajul lui David Popovici la 75 de ani de la infiintarea clubului Dinamo Ma ajuta in misiunea de a inspira oamenii sa faca sport Video
David Popovici a transmis un mesaj la aniversarea a 75 de ani de existență a CS Dinamo. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

David Popovici susține în această perioadă examenul de Bacalaureat, însă campionul mondial și european la natație și-a rupt din timp pentru a merge la evenimentul organizat de Clubul Sportiv Dinamo în cadrul unei gale desfășurate la Ateneul Român din București cu ocazia a 75 de ani de existență a clubului din Ștefan cel Mare.

Mesajul lui David Popovici la 75 de ani de la înființarea clubului Dinamo: „Sunt onorat”

David Popovici, legitimat la CS Dinamo din 2021, fost înotător în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a mărturisit că este onorat să fie parte din Clubul Sportiv Dinamo. Totodată, dublu campion mondial și european în natație, „Rechinul” a ținut să mulțumească „alb-roșiilor” pentru susținere.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru prezență, pentru aplauze, aș vrea să încep să spun că sunt onorat să fiu un sportiv al clubului Dinamo. În primul rând sunt onorat să fiu printre atâtea personalități. Printre atât de mulți sportivi, se simte atmosfera din sală, noi sportivii ne înțelegem altfel între noi.

O să încerc să fiu cât mai scurt, astăzi am susținut proba de bacalaureat, trebuie să mă odihnesc pentru că și acest aspect este important. Vreau să mulțumesc clubului Dinamo pentru susținerea pe care mi-a acordat-o.

ADVERTISEMENT

„Mă ajută în misiunea de a inspira oamenii să facă sport”

„Susținerea pe care mi-o acordă e mai importantă decât susținerea club sportiv. Dinamo mă ajută în misiunea mea mai importantă decât toate titlurile, mă ajută în misiunea de a inspira oamenii să facă sport și de a le arăta cât de multe beneficii poate aduce sportul.

Voi încerca în continuare, voi susține ideea că sportul este și poate fi cel mai bun ambasador al țării noastre”, a declarat David Popovici, în cadrul galei organizate de CS Dinamo la Ateneul Român din Capitală cu ocazia aniversării a 75 de ani de existență.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii mai, David Popovici a făcut un gest incredibil pentru copiii bolnavi de cancer. Înotătorul în vârstă de doar 18 ani și-a topit medalia de campion mondial în scop umanitar pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

Discursul lui Ionuț Lupescu la aniversarea a 75 de ani de existență a CS Dinamo

Fostul internațional Ionuț Lupescu a mărturisit în cadrul galei de la Ateneul Român că pentru Dinamo este vital ca atât Ministerul de Interne, cât și Compania Națională de Investiții să modernizeze Parcul Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare pe lângă reconstruirea stadionului.

ADVERTISEMENT

”Personal, mă simt privilegiat că pot fi aici să sărbătoresc clubul care m-a crescut. Este o plăcere deosebită, sper să întâlnesc cât mai mulţi sportivi, nu neapărat fotbalişti, pentru că merită această sărbătoare. E un eveniment de gală aici la Ateneu, când Dinamo sărbătoreşte 75 de ani.

Pentru mine, Dinamo a însemnat copilăria mea, a fost clubul care m-a format. În Parcul Sportiv Dinamo, fiind toată ziua acolo, am reuşit să înţeleg ceea ce înseamnă celelalte sporturi. Întotdeauna când intri pe scena Ştefan cel Mare primeşti un sentiment de campion.

Cred că asta a fost ceea ce a dăinuit foarte mulţi ani. Din păcate, în ultimii ani asta cred că s-a cam dus şi cei care sunt la conducere ar trebui să refacă acest lucru. Eu cred că este foarte important ca Ministerul de Interne, împreună cu CNI, să reuşească să refacă acest parc sportiv, nu numai noul stadion. Şi celelalte secţii sportive au nevoie de lucruri noi”, a declarat Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT