Fotbal intern

Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB: „Stați în casă și ne revedem pe stadion!”. VIDEO

29.03.2020 | 18:51
Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB Stati in casa si ne revedem pe stadion VIDEO
ADVERTISEMENT

Dennis Man, mijlocașul FCSB-ului, a vorbit despre cât de important este ca în aceste momente toată lumea să stea în casă, pentru ca epidemia de coronavirus să treacă cât mai repede.

Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB

Dennis Man a avut un mesaj video pentru fanii FCSB-ului, în care îi îndeamnă să stea în casă, pentru ca pandemia de coronavirus să treacă mult mai repede.

ADVERTISEMENT

„Atât eu, cât și voi ne-am fi dorit să nu ne oprim, însă trebuie să luptăm împreună și totul va fi bine! Stai acasă și ne revedem pe stadion!”, a fost mesajul lui Dennis Man.

Dennis Man stă în casă. Urmează-l și tu!

Dennis Man, unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB, stă în casă până trece pandemia. Urmează-l! #stămîncasă

Posted by Betano Romania on Thursday, March 26, 2020

Dennis Man a acceptat reducerea salariului

Gigi Becali, finanțatorul echipei, a dezvăluit că Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman au fost printre primii jucători care au acceptat micșorarea salariului.

ADVERTISEMENT

„Eu am vorbit cu jucătorii și mi-am dat seama că am niște jucători de mare caracter. Vreo 6-7 vor semna ce le-am cerut. Cu Tănase am vorbit primul și mi-a promis că vine și semnează noul contract, el are caracter.

La fel și cu Man, Vînă, Crețu. Ceilalți care nu vor să semneze, le iau 40% din salariu și o să le dau peste nas”.

ADVERTISEMENT

Credeți că Europa se va gândi la toată lumea, fiecare pentru el. Acum băgăm și noi bani și ieșim dintr-o criză. Eu mă apăr pe mine și pe familia mea, nu mă rog pentru fotbaliști.

Dacă vă calificați în Europa vă dau toți banii. Bag și eu pe Bălgrădean în șomaj tehnic, îl bag pe Popică în șomaj tehnic, îl bag și pe Momcilovic care n-a mai jucat de trei ani în șomaj tehnic”.

ADVERTISEMENT

Nu voi comenta nimic dacă se ia hotărârea să ia CFR Cluj campionatul. Bag toată echipa în carantină două săptămâni și se antrenează trei cu trei, fiecare separat, ei mi-au dat ideea”, a mai spus patronul FCSB-ului.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT