Fotbal intern

Mesajul lui Dennis Man pentru suporteri, după ratarea calificării cu Slovan Liberec: ,,Acest virus ne-a oprit din drumul nostru”

25.09.2020 | 17:44
Mesajul lui Dennis Man pentru suporteri dupa ratarea calificarii cu Slovan Liberec Acest virus nea oprit din drumul nostru
ADVERTISEMENT

Dennis Man e unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB, înscriind două hattrick-uri în ultimele două meciuri, fiind printre puținii fotbaliști care nu erau infectați cu coronavirus. Însă, în cele din urmă fotbalistul a ieșit și el pozitiv, iar speranțele pentru meciul cu Liberec au fost spulberate.

Dennis Man a suferit că nu a putut fi pe teren alături de colegii săi în meciul cu Slovan Liberec și a ținut să transmită un mesaj suporterilor și celor care au fost aproape de echipă în aceste momente grele.

ADVERTISEMENT

FCSB are nu mai puțin de 15 jucători infectați cu coronavirus, dar a avut în același timp șansa să descopere niște jucători tineri care pot reprezenta viitorul echipei: precum Adrian Șut, Octavian Popescu sau Ovidiu Perianu care a fost căpitan în premieră.

Dennis Man: ,,Singurul regret este că nu am avut posibilitatea de a fi pe teren pentru a ajuta echipa”

Dennis Man a publicat un mesaj mobilizator pe pagina sa de Instagram, dovadă că fotbalistul s-a maturizat extrem de mult și este unul dintre liderii din vestiarul echipei lui Toni Petrea: ,,Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt din timpul vostru pentru a îmi trimite mesaje. Vreau să vă spun că mă simt bine, am avut doar câteva dureri de cap, dar nimic mai mult”, a transmis Dennis Man fanilor roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Dennis Man e încrezător și crede că e nevoie doar ca toți jucătorii să fie apți de joc pentru a câștiga campionatul atât de mult dorit de patron și suporteri, după o secetă de trei ani: ,,Îmi doresc doar ca pe viitor să fim sănătoși cu toții și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Mulțumim pentru susținere. Forza Steaua”, a mai spus Dennis Man.

Se pare că Dennis Man a fost la un pas să plece de la FCSB, conform spuselor lui Mihai Stoica, iar clubul putea stabili o sumă record de transfer pentru campionatul României: ,,Dennis s-a maturizat mult. Nu a plecat deşi au fost oferte şi au fost oferte concrete, se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România, dar Gigi a considerat că nu este momentul să plece”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Dennis Man poate lipsi și la meciul cu Dinamo

Dennis Man va lipsi și în meciul din deplasare cu Poli Iași, dar poate fi pe teren pe 3 octombrie, în derby-ul cu Dinamo, deși e o perioadă lungă în care nu va putea face niciun antrenament, ceea ce l-ar putea face să își iasă din forma excelentă în care se află.

Situația este una cu adevărat disperată pentru FCSB, după ce și cel mai bun jucător din acest start de sezon, Dennis Man, a fost depistat cu coronavirus. Nici cei din staff-ul tehnic nu au scăpat de probleme la ultima testare înainte de meciul cu Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, Marius Popa au ieșit pozitivi din nou la testul Covid-19, iar Bogdan Argeș Vintilă și Alex Petre, care au făcut deplasarea la partida cu Backa Topola a fost și ei infectați.

Atacantul FCSB-ului și al echipei naționale de tineret, era ultimul fotbalist titular al echipei lui Gigi Becali care nu era infectat cu noul virus COVID-19, care efectiv a decimat lotul lui Toni Petrea și nu le-a lăsat nicio șansă pentru meciul din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec.

______________________________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași-FCSB: 1,93 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT
Tags: